Isot silmät efekti | Meikki


Hei! En ole mikään luomivärien suurkuluttaja, mutta innostuin pitkästä aikaa kokeilemaan videon avulla joka löytyy täältä. Joitakin kohtia jätin pois, koska minulla ei ollut tarvikkeita tai en ajatellut sen sopivan omille silmilleni. Vaikeuksia oli löytää aluksi edes luomiväripalettia kämpiltä, koska olen osasta luopunut tai myynyt pois. Onneksi olin säästänyt sateenkaarisetin, josta löytyi pohjalta neutraaleja sävyjä. Irtoripset olisi varmasti tuonut vielä suuremman muutoksen, mutta laitoin ne kuvauksien jälkeen vasta illalla lähtiessäni kaupunkiin. Tältä näytti kuitenkin yritykseni saavuttaa isot silmät meikin avulla!


Too Faced luomiväripohjustaja
Ebay luomiväripaletti
Rimmel Glam Eyes nestemäinen kajaali
Maybelline The Rocket ripsiväri

Kissat kiehnäsi kuvauksen aikaan jaloissa, niin otin niidenkin kanssa pari yhteisotosta. Huomattavan vaikeaa pitää painavaa järjestelmäkameraa ja kissaa samaan aikaan kädessä. Tuli ainakin muutama hauska kuva kunnes Felix ja Simba alkoi rimpuilla sylistä pois.


Meikkaatteko paljon?

16 kommenttia :

 1. Tosi kiva meikki :)<3 itse meikkaan melkein joka päivä :) mukavaa ajanvietettä ja kivaa ylipäätään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Todellakin! Vielä olis tilaus Sleekille tarkoitus tehdä elikkäs uusia luomiväripaletteja vanhojen myytyjen tilalle. :)

   Poista
 2. Silmät näyttävät kyllä paljon tavallista isommilta ja silmien väri on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi tuo silmien alavarjostus lisää syvyyttä, mutta mulle puuttuu se valkonen kynä mitä laitetaan tuohon waterline (vesilinja?) kohtaan, joten silläkin olisi vielä paremmin saanut silmiä isommaksi. Tai kun se veti sen kajaalin tuonne sisänurkkaan sellaiseksi kissamaiseksi, mutta en usko, että se sopii oman silmän liikkeeseen. Tosin pitäisi vain kokeilla... ja irtoripset illalla auttoi vielä asiaa, vaikka ne ei näihin kuviin päässyt. Kokeilen kyllä eri sävyilläkin tätä samaa tyyliä! :) Kiitos kommentista!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Itsellä ei tule nykyään joka päivä meikattua kun kotona olen lasten kanssa, mutta sitten kun lähtee johonkin haluaa panostaa enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa noniin! Mulla on jo kehittyny jonkinlainen "tatsi" meikkaukseen ja pyrin edes kulmat tekemään. Nyt kun on uus kulmavaha, niin sillä on niin ihana taiteilla ja sitä oikein odottaa, että pääsee tekemään. :D Mutta panostaa silloin kun pystyy ja haluaa!

   Poista
 4. Näyttää hyvältä ja aika harvoin meikkaan oon niin surkeakin meikkaan =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! No se vaatii vuosien harjoitusta. :D Ainakin osa kuten kulmien tekeminen ja kajaali!

   Poista
 5. Oi kiva meikki! Itse käytän aika paljon meikkiä, mutta arkisin tuskin meikkaan ollenkaan koska aamu väsymys on niin suuri. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No se on kyllä paha jos pitää aikasin herätä ja vielä meikata päälle. :D

   Poista
 6. Nykyään meikkaan paljon enemmän kuin ennen. :) Kaunis oot ja hyvännäköinen meikki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä kyllä oppii ja saa kokeilla erilaisia juttuja ja meikkaaminen ei tunnu oudolta kun sitä tekee paljon. :D Kiitoksia Fani! <3

   Poista
 7. Sun silmät on vaan niin kauniit!! :D Mmh <3__<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hnnngh sinun kyllä on! Mutta kiitoksia kaunis! :) <3

   Poista