Zooplussan tilaus | Kissakaapin sisältö


Moikka moi! Tilasin Zooplussalta jonkin aikaa sitten paljon kastikemaisia vaihtoehtoja kissoille. Oikeastaan lähinnä Simballe, koska tätä edellisessä paketissa märkäruokien koostumus ei kelvannut. (Applaws, Almo Nature, Animonda Von Feinstein, Cosma, Porta 21). Testattiin myös Bozitaa, mutta se saa kummankin kissojen mahat sekaisin. Kaikki suikalemaiset ja hyytelömäiset vaihtoehdot sai nenän nyrpistymään ja yrittämisestä huolimatta Simba oli mieluummin syömättä. Tilanne alkoi näyttää siltä, että se on kohta kevyempi kuin pikkuveljensä Felix, niin oli aika koittaa muita keinoja. Nyt on maistunut tarjoiltavat normaaliin tapaan ja märkäruokien lisäksi veljekset syö myös tuttuun tapaan raakaa lihaa.


Catessy ei ole mikään korkeasti lihapitoinen ruokamerkki, mutta olen joutunut Simban painon laskemisen takia lipsumaan periaatteesta. Tämän pakkauksen jälkeen kiinnitän taas huomiota parempiin vaihtoehtoihin. Miamorissa on makuvaihtoehdoista riippuen ihan hyvä lihaprosentti ja se ei tietääkseni sisällä sokeria tai viljaa. Applaws on kuivaruokana herkkua meillä ja siinä on proteiinilähteenä 80% lihaa sekä ei sisällä viljaa. Ostin säästöpakkauksena kaksi pussia, mutta kissat olivat kerinneet tuhota toista pakkausta. Schesiriä ostin kastikkeessa ja niiden valmistusaineissa on kaikki lihavaihtoehdot yli 50%. Tästä merkistä ei ole vielä kokemusta, mutta aion testata tänään kissoille. Animonda Carny on meille myös uusi kokemus ja testaamatta vielä mitä Simba tai Felix on mieltä. Purkkiensa koon ja hinnan perusteella voisi kuitenkin tilata uudelleen, jos on kysyntää.


Kissakaappi sai ylätasolle täydennystä tilauksen ansiosta ja ne on ainoastaan veljeksille tarkoitettuja ruokia. Löytyy märkäruokaa purkeissa sekä pusseissa, kuivamuonaa ja kylmäkuivattuja herkkuja. Alatasolle olen tunkenut kaikki sijaiskotikissoille tarkoitetut eväät. Vierashuone on saanut ne lahjoituksina joulukeräyksestä ja toimittaa minulle märkä- sekä kuivaruokaa tietyn väliajoin. Sen takia jouduin vaihtamaan ruokien paikkaa sellaiseen kohtaan missä aiemmin sijaitsi kattilat ja paistinpannut, koska tila ei riittänyt edellisessä pienessä ruokakaapissa.


Missä säilytät lemmikkisi ruokia?

6 kommenttia :

 1. Jestas, meillä ei ikinä kissanruuat vie nuin paljon tilaa :D Tosin meillä syödäänkin sillä periaatteella, jos ei kelepaa niin sitten on ilman(aina on kelvannut ;)). Myös zooplussalta tilaan. Tällähetkellä on 8kg smilla raksuja ja 24pss paketti Miamor -pusseja. Miamor vaihetaan kyllä takaisin carnyyn tai felineen, kun tuo nuorempi alkoi laihtumaan. Eli tällä viikolla uutta zooplustilausta tekemään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä olla varastossa, kun ei jaksa koko ajan kaupassa ravata ja Suomen kaupoissa on muutenkin niin huono valikoima mitä tulee laadukkaisiin kissanruokiin (paitsi Musti ja Mirri on skarpannu valikoimassaan). Zooplussalta on kyllä helppo tilata kaikenlaisia uutuuksia! :) Meilläkin on sillä periaatteella syöty, että jos vaikka päivän liha-ateria ei maistu niin sitten ei syödä ja se on selvä. Vaan sitten kun aletaan tinkimään jo kaikesta ettei märkäruokakaan mee tietyn tyyppisenä ja Simba alkoi laihtumaan silmissä, niin oli pakko tehdä poikkeus. Ja nyt maistuu taas kovaa vauhtia, niin alkaa olla normimitoissa. :) Jotkut kissat vaan tykkää kastikepohjaisista, joten sen mukaan yritetään. Felix nyt söisi mitä tahansa, mutta Simba on aina ollut hankala. Tosin senkin kanssa olen tehnyt erävoittoja kun olen sen saanut syömään joitakin lihajuttuja mitä se ei aiemmin edes vilkaissut! Alkoi kummasti maittamaan kun päiväruoalla muut söi ja itse ei saanut mitään. :D

   Meidän seuraava zooplus tilaus tulee liittymään uuden kiipeilypuun hankkimiseen ja kuljetuskoppien vaihtamiseen! :)

   Poista
 2. Meillä kaikki ruoka on pakastimessa, ja satunnaisesti muutama märkäruokapussi samassa kaapissa, missä on kissojen ravintolisät ja herkut.

  Paljon Simba sitten nyt painaa? Ootko ihan punninnut, paljon se on laihtunu? Kiinnostaa muuten muutenkin tietää, paljon sun pojat painaa tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Meilläkin on pakastinlokero ihan täynnä mikä on tarkoitettu kissoille. :D Ei mahu! Mä voisin punnita ne tässä joku päivä kun lainaan naapurilta vaakaa... en osaa nyt ulkoa heittää kun paino vaihdellu. :D Mututuntumalla siis kerran huomasin kun se oli kevyempi kun Felix ja kauhistuin. Ne kun näyttää niin isoilta turkin takia, mutta sitten nostaessa huomasi. Onneksi nyt palautunu...

   Poista
 3. Pojilla on mistä valita =)
  Tarkkaile postia pientä kivaa tulossa ystävänpäivän kunniaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja sijaiskotikissoilla! Okei, kiitos! :)

   Poista