Hiustyylejä | 5 tapaa

1. hiuskoriste kiharoiden kanssa
Moikka! Värjäilin alkuviikosta hiuksia, koska halusin ruskean alueen piiloon. Onneksi olin tajunnut tilata pinkin shokkivärin lisäksi violetin ja käytin sitä hyödyksi. Samalla sarjoja katsoessa sekoitin Herman's Amazing Patsy Purplen hoitoaineen kanssa ja levitin sitä hiuksien keskialueelle. Siveltimellä kävin läpi kaikki ruskeat kohdat ja kampasin väriä liukumaisesti alemmas. Jätin kuitenkin ennestään haalistuneen pinkin koskemattomaksi. Niihin kohtiin tehostin uudestaan saman merkin Peggy Pink sävyä kunnes olin tyytyväinen. Annoin värien muhia hiuksissa muutaman tunnin ja laitoin hiukset suihkun jälkeen neljälle letille yöksi. Lopputuloksesta tuli parempi kuin arvelin, vaikka joistakin kohti paistaa silti ruskea alta. Varmaan pakko jossain vaiheessa haalistaa värit pois ja vaalentaa pohja, että saisi värikkäämmän lopputuloksen! Postauksen muodossa esittelen nyt käytetyimmät hiustyylini. :)

2. päälaelta hiukset vedetty ponnarille
3. hiukset kokonaan kiinni jolloin sivusiili näkyy
4. hiukset avonaisena toiselle puolelle
Hiustyylejä kehittyy vuosien aikana monenlaisia. Näiden nähtyjen kuvien lisäksi laitan hiukset joskus ranskanletille tai nutturalle huonoina päivinä. Pienien kiharoiden lisäksi saatan juhlatilanteissa kihartaa sauvakihartimella, mutta yritän välttää lämpötuotteita ettei hiukset kärsi. Harvemmin tulee suoristettuakaan hiuksia, koska lyhyen hiusmallin ansiosta ne on muutenkin suorat tarvittaessa. Nuorempana minulla oli enemmän luonnonkiharaa pohjalla, mutta niitä ei enää huomaa. :)

5. kissa pään päälle hatuksi :D
Mikä on sinun hiustyylisi aina?

16 kommenttia :

 1. Hiuskorua oot kyllä pitäny ihan laittoman vähän, se on niin hiano! <3 ja kissa on paras ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä oikein talvella kehtaa kun kylmää päähän, mutta kyllä se nyt taas keväällä ja kesällä tulee kovaan käyttöön. :) Felixiä kiinnosti. :D

   Poista
 2. Viimeinen hiustyyli on paras. :D Kokeilisin koiralla mutta se painaa yli 40 kiloa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :D Haha Felix hyppeli viereisestä kiipeilypuusta katsomaan kuvauksia, niin pitihän se hassu kuva ottaa. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin hyvää tukkaa se on! :D

   Poista
  2. Minun myös :D Mikähän siinä on...

   Poista
 4. Kiva postaus :) mulla on hiukset enimmäkseen auki suorana, joskus viikonloppuna kiharalla. Ja tosi huonoina hius päivinä kiinni tai nutturalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niin yleensähän ne auki on ja jos juhlimaan lähtee niin jotain ekstraa. Nutturalla saa hyvin piiloon huonot hiuspäivät. :D

   Poista
 5. Ahahahaa, toi vika on ihan loistava ♡

  VastaaPoista
 6. Ennen pidin paljon auki nykyään kai ne on melkein aina nutturalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voisit nutturan kanssa keksiä aina jotain erikoista? Koristella tai muuta sellaista. :)

   Poista