Keväisiä lomatunnelmia | Tuomo


Moikka! Aurinkoisista maisemista ajettiin takaisin tänne lumimyrskyn keskelle Ouluun. Sitä ennen vietettiin pidemmän aikaa lomaa vanhempien luona eri paikkakunnalla. Täytyy sanoa, että kerettiin tehdä vaikka mitä, kun ei ollut ainoastaan viikonloppu aikaa. Naistenpäivän aikoihin Tuomo kantoi minulle ruusuja, vaikka sanon joka vuosi etten niitä tarvitse. :D Tie naisen sydämeen käy vatsan kautta ja tulikin herkuteltua useampina päivinä! Keväisiä tunnelmia oli myös ehdottomasti se, kun varasin tutulta parturi-kampaajalta ajan hiusten värjäykseen. Tarkemman postauksen löydät muodonmuutoksesta täältä. Eräs oululainen ystäväni oli myös samaan aikaan samassa paikassa lomailemassa, joten nähtiin viihteen puolella. Ihana oli myös pitkästä aikaa muistella vanhoja aikoja parhaan ystävän kanssa, kun saatiin aikataulut ja kyydit sopimaan yhteen. :)


Äiti oli ostanut Magic Mike elokuvan, koska tietää miten paljon tykkään myös toisesta osasta joka on Magic Mike XXL. Nyt minulla on sitten kummatkin osat, joten voisi taas kutsua kavereita niitä katsomaan. :) Paras ystäväni antoi jouluna lahjalippuja BioRexiin ja käytettiin ne Tuomon kanssa kun vilkaistiin kuuluisa The Revenant. Leonardo DiCaprio sai siitä elokuvasta Oscarin. Raskas kokemus oli katsoa se elokuvateatterissa, mutta samaan aikaan kiehtova sekä äärettömän hyvät näyttelijäntaidot on päähenkilöllä. 


Käytiin ostoksilla, jossa törmättiin sattumalta mummuun. Ihana oli vaihtaa kuulumisia ja kutsuttiin samalla isovanhemmat kahville. Seppälästä löysin itselleni uskomattoman pehmeän neuleen ja alaosaksi jegginssit, sillä edelliset meni rikki. Laitoin kokonaisuuden heti seuraavana päivänä päälle, kun mummu ja ukki tuli moikkaamaan. Väsäiltiin äitin kanssa herkkuja, joista minä kehittelin suolaisina ruokina ruissipsiä kahdella täytteellä sekä kasvispiirakkaa.


Kissat on myös nautiskelleet aurinkoisista päivistä, koska vanhempien luona on ulkohäkki. Simba sekä Felix voi milloin vaan kulkea olohuoneen ikkunan kautta ulos ja sisään. Omakotitalo on myös isompi paikka, joten villiä juoksentelua on saanut todistaa useammin.

'
Viimeisinä lomapäivinä käytiin iskän kanssa lapsuudenmaisemissa moottorikelkkailemassa. En muista milloin viimeksi olen tehnyt minkäänlaista talviurheilua, joten tämä oli hauska kokemus. Onneksi ukin luona riittää tuota lumista peltoa missä ajaa, joten painoin vaan kaasua ja annoin mennä. Moottorikelkan kääntäminen on sitten asia erikseen, mutta onneksi siitä selvittiin. Huvinpidon jälkeen alkoi tekemään mieli lettuja, joten väsäilin vielä päälle suolaisen täytteen. Herkuttelua on siis riittänyt vähäksi aikaa ja nyt on aika palata tavalliseen ruokavalioon sekä arkeen!


Miltä sinun viikko vaikutti?

2 kommenttia :