Kissat komeilee | Misu, Simba & Felix


Moikka! Vierailemme tällä hetkellä vanhempien luona ja veljekset näkevät pitkästä aikaa Misua. Tapaamisien välillä saattaa olla tilanteesta riippuen kaksi tai kolme viikkoa väliä, joten kissat aina ihmettelevät toisiaan. Misu juoksee tapansa mukaan ovelle vastaan ja sitten päästän Simban sekä Felixin kuljetuskopasta pois. Kaikki nuuskivat toisiaan ja yleensä Misu alkaa pesemään jompaa kumpaa veljeksistä. Hetken tutustelun jälkeen saattaa jo villit leikit alkaa! Vanhempien luona on myös suuri plussa, että veljekset pääsevät ulkohäkkiin katselemaan talvisia maisemia.


Naistenpäivän kunniaksi mies toi ruusuja, vaikka kiellän sitä joka vuosi. :D Meillä ei kukkia normaalisti kämpilläkään ole, koska kissat syö kaikki kasvit. Ruusut on kaikissa väreissä kuitenkin ihana rekvisiitta kuviin, joten oli aika hyödyntää niitä. Houkuttelin kissat vuorollaan sängylle syömään herkkuja ja tässä muutamia kuvia Misusta, Simbasta sekä Felixistä. :)


Saitteko naistenpäivänä kukkia?

12 kommenttia :

 1. Ihania ruusuja ja kissoja = ihania ruusukissakuvia :D Ei ole ruusuja näkynyt.. Kerran sain työnantajalta ex-työpaikassa naistenpäivänä ruusun; kaikki naistyöntekijät saivat ruusun en vain minä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Haha no täällä niitä tuputetaan, vaikka ei tarvitsisi. Luulee varmaan, että takana piilee naisten logiikka. :D Ei = joo. :D

   Poista
 2. Söpöjä kuvia ja en saanut mitään
  Postitin sen kulmavärin sulle ouluun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No höh. Oisit ostanu itelles. :D Kiitos, saan sen varmaan ensi viikolla! :)

   Poista
 3. Mä taas joka vuosi toivon jotain tiettyä kukkaa (tänä vuonna tulppaaneja) ja poikaystävä tuo aina jotain ihan muuta, tänä vuonna se osti orkidean :D

  Ihania kuvia ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska perinne varmasti sekin! Mulle vois tuua vaikka take away ruokaa joka vuosi naistenpäivänä. :D Kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Ei vitsi miten ihania kuvia! Hyvin sopii noi ruusut taustalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meikä tykkää tämmösiä kuvausjuttuja pitää ja ihastella sitten lopputulosta! :3 <3

   Poista