Peggy Pink hiustaikoja | Parturi-Kampaamo Innitär

Huulissa LA Splash Lip Couture sävyssä Criminal
Heissan! Kevät on muutoksien aikaa ja taikaa, jolloin päätin käyttää lahjakorttini parturi-kampaamoon. Innittären Satu auttoi minua lähinnä vaalennusprosessissa ja tyvikasvun piilottamisessa. Shokkivärien jäljiltä latvoihini oli juuttunut merilevän vihreys ja se oli tarkoitus saada pois. Nostettiin myös hieman vaaleaa aluetta ylemmäs, jonka huomaatte punertavana hiusten välissä. Kahden ja puolen tunnin päästä latvoissa oli vielä mintunvihreä sävy, mutta tiesin sen häviävän shokkivärillä. Tilasin Cybershopista uusia Herman's Amazing merkkisiä purkkeja pinkkinä sekä violettina. Parhaimman lopputuloksen olisi saanut, jos olisin antanut hiuksien levätä ja vaalentanut vielä myöhemmin... en kuitenkaan malttanut. Seuraavalla värjäyskerralla saatan kuitenkin laittaa punertavaan osioon violettia ja värjätä loput uudestaan pinkillä tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Herman's Amazing shokkiväri sävyssä "Peggy Pink"
Pinkki shokkiväri on tuttu juttu, koska minulla oli myös viime keväänä ja kesänä tällainen väri päässä. Hiukset ovat huomattavasti lyhyemmät mitä siihen aikoihin. Herman's Amazing shokkiväri yllätti iloisesti pigmenttisyydellään, mutta saattaa olla, että haalistumisen myötä ei-toivotut värit puskee läpi. Joudun varmaan jossain vaiheessa vaalentamaan pohjaa uudestaan, että pinkki (tai violetti) korostuvat oikealla tavalla. Tämän hetkinen tilanne ei ole kuitenkaan yhtään hullumpi omaan silmään! :)

Neulepaita, jegginssit ja nahkatakki / Seppälä | Aurinkolasit / eBay
Kiitos Satu hiuksista, sinusta oli suuri apu! :)
Mitä ajatuksia hiukset herätti?

10 kommenttia :

 1. älyttömän kivat! sopii hyvin sulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää vielä kehitellä miten saan tuon ruskean piiloon! :D Joko vaalennus tai violetti päälle. :)

   Poista
 2. Niin ihanat, kyllä pinkki on vaa sun väri :) <3 kivasti sopii tuo punainenki tuohon väliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mima! Tosi jännä et se väli tuolleen punertaa, mutta ei hullumpi kun tuo värien liuku onnistui kuitenkin niin hyvin. :) <3

   Poista
 3. Ihan supermageet hiukset!♥ Noita ei kyllä voi olla huomaamatta jos kadulla vastaan kävelee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sofia! Jos saisi nyt ylläpidettyä tuota väriä niin pysyisi kirkkaana. Ihana sävy tuli kyllä. <3 Kiitos kommentista vielä! :)

   Poista
 4. Onpa kivan värinen tukka nyt :) , pirtee !

  VastaaPoista