Sijaiskotikissa Sebastian | Vierashuoneen löytöeläimet

Saapunut sijaiskotiin 17.3.2016
maatiaiskissa | uros | 14-vuotias

Sebastian on löytänyt kodin!

Moikka! Haettiin äskettäin vanha herra Sebastian meille kotiin Vierashuoneelta. Tätä kissaa oli mainostettu paljon Facebook -sivuilla ja sitä ei muutamasta yhteydenotosta huolimatta tullut kukaan hakemaan. Minulle tuli sellainen tunne, että on pakko päästä tutustumaan tähän 14-vuotiaaseen kissaan. Yhden yön perusteella voin jo sanoa, että täydellisempää kissaa ei ole. Herra sai nimensä Pienestä Merenneidosta, jossa on se viisas ja vanha rapu nimeltään Sebastian. Muistuttaa myös hänen entistä nimeään minkä oli saanut edellisessä kodissa. Kissa ei ole ulkoilmasta pyydystetty, vaan luovutettu Vierashuoneelle pitovaikeuksien vuoksi. Voin kuitenkin todeta, että aikaisempi omistaja on pitänyt hyvää huolta kissasta. Sebastian on käytetty eläinlääkärissä ja se on täysin terve kissa, jolla on hyväkuntoisin turkki mitä olen ikinä nähnyt. Se ei stressaantunut lainkaan uudesta ympäristöstä tai uusista ihmisistä, mutta vierastaa hieman omia kissojani. Saattaa olla, että tämä sopisi ainoastaan sellaiseen kotiin jossa ei ole muita kissoja. Aika näyttää... sillä toistaiseksi Sebastian ei hakeudu Felixin tai Simban seuraan ja varoittaa niitä tulemasta lähelle. Ihmisistä ja vierailijoista se on aina kiinnostunut ja hurmaa sillä tavalla kaikki!

kehrää rapsuttaessa
kerjää herkkuja aina keittiössä
tykkää olla sylissä
voi kannella käsissä pitkin taloa
nukkuu öisin vieressä ihoa vasten
rakastaa uusia ihmisiä
juttelee orastavan hiljaisella äänellä
virkeänä leikkii
rentona köllöttää sohvalla

Rapsutuksia vanhalle herralle?

Vierashuoneen löytöeläimet
www.vierashuone.fi
Simo Tolonen 040 961 5319
simo (miukumauku) vierashuone.fi
Kempele, Oulu

8 kommenttia :

 1. Turkin perusteella ei kyllä arvaisi että on jo noin iäkäs kissa kyseessä, kuvistakin nimittäin huomaa että herralla on kovin nuorekas turkki! :) Ja kaiken lisäksi upeat vihreät silmätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Turkki on pelkkää silkkiä. Siksi yllätyin myös itse iästä. :D Hyvä ruoka ollut selvästi läpi elämän kun pysynyt hyvässä kunnossa. Virkeä vanhus kuitenkin, mutta myös rauhallinen. :) Ihana ilmestys!

   Poista
 2. Voi miten söpö! Kuvasta päätellen en olisi arvannut että herralla on jo noin paljon ikää. Toivottavasti kisulle löytyy mieleinen koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin säilynyt herra ja muutenkin terveessä kunnossa! :) <3 Siitä minä olen tarkka, että oikea koti löytyisi eikä vaihtaisi enää sen jälkeen. :)

   Poista
 3. Rapsutuksia ja toivotaan että hänkin löytäis vielä loppuelämälle kodin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja varmasti joku heltyy, jos haluaa ihanan kissaan itsellensä. :3

   Poista
 4. Toivottavasti koti löytyy, eikä kukaan jätä iän takia tätä komistusta ottamatta. 14-vuotiaalla kissallakin voi olla vielä vaikka kymmenen vuotta edessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hänellä on paljon vuosia jäljellä ja on muutenkin hyväkuntoinen kissa. Sebastian on kyllä ihana tapaus. <3 :)

   Poista