Täytetyt tacokuoret | Vegehaaste


Heissan! Pesco-vegetaristina tai pescotaristina on soijarouhe tullut tutuksi jauhelihan korvaajana. Olen monta vuotta tykännyt syödä tortillan tapaisia ruokia, jossa kääritään letun tai tacokuorien väliin mausteinen "lihaisa" tuote ja päälle kasviksia sekä jonkinlainen kastike. Tällä kertaa päätin ottaa kaupan hyllyltä tälläisia ammeita. Merkkinä toimii TexMex ja samalta hyllyltä löytyi myös vegetaristinen tacoseos soijarouheella. Ei ollut sen vaikeampaa kuin laittaa se kattilaan veden ja tomaattimurskan kanssa sekä pilkkoa kaikki kasvikset!

Täytetyt tacokuoret

tacokuoria
tacoseos soijarouheella
tomaattimurska

luumutomaatteja
kurkkua
ananasmurskaa
fetaa

kermaviiliä

Kuumenna tacokuoria uunissa 200-225 asteessa 10 minuuttia.

Sekoita hiljaisella lämmöllä kattilassa soijarouhe, purkillinen tomaattimurskaa 
ja puoli desiä vettä kunnes suurin osa nesteistä haihtunut.

Pilko kasvikset ja feta.

Lisää sopiva määrä kuoren päälle kaikkia ja lopuksia lusikallinen kermaviiliä.

Kuka muu on tällaisen ruoan ystävä?

8 kommenttia :

  1. Mä tykkään tortilloista! Laitan aina paljon jotain tulista kastiketta niihin, noms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooh! Mä en ikinä muista. Pitäisi ostaa joku tulinen salsasoossi. :D

      Poista
  2. Täällä kans tortilloiden ystävä! Mulla on pakko saada niihin salaatin ja lihan+riisin lisäksi ranskankermaa, se on ihan ehoton! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooh aika hyvä kombo! Ei yhtään hullumpi maku siinäkään. :)

      Poista
  3. Namnam, texmex ruoat ja varsinkin tortillat on hyviä ;)

    VastaaPoista
  4. Tortillat on hyviä tacoja ei oo tullu tehtyä

    VastaaPoista