Hius- ja meikkimallina | Mima


Heissan! Blogin kautta tutuksi tullut Mima pyysi minut hius- ja meikkimalliksi viikkoa aikaisemmin. Hänellä oli tulossa näyttö ja tarvitsi muutamia naisia, että pystyi harjoittelemaan kasvoihin sekä hiuksiin. Nämä kuvat ei ole otettu paikan päällä, vaan jouduin matkustamaan tunnin bussimatkan takaisin kämpille ja Oulun keskustassa tuuli ihan kauheasti, joten kiharat ottivat vahinkoa jonkin verran. Minulla oli myös alunperin huulimeikkiäkin, mutta söin nälissäni soijatortilla-aterian ennen kuvien ottoa. Mima loihti oikealle sivulle menevät kiharat kalanruotoletin kanssa, koska piti ottaa huomioon vasemmalla puolella oleva sivusiili. Meikissä korostettiin sinisiä silmiä jolloin käytettiin kultaisia sävyjä. Kasvoilla on myöskin varjostuksia ja korostuksia. Mukava kokemus oli kaiken kaikkiaan ja kiva oli vaihtaa samalla kuulumiset! Sen verran voin kai vielä paljastaa, että Mimahan sai sitten näytöstä kiitettävän! Onnittelut vielä kerran. :)


Onko kukaan laittanut ikinä
sinun hiuksia tai meikannut?

10 kommenttia :

 1. Eipä oo tainnu kukaan laittaa ja nätti meikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa joskus pääsisit hemmottelupenkkiin! Kiitoksia. :)

   Poista
 2. Hihii kiva kun postailit tästä :) ja kiitos paljon vielä kun pääsit malliksi ja kiitos onnitteluista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämmönen minipostaus aiheesta kun sain muokattua kuvatkin tänään! Huomenna jatkuu luonnoksien teko. :D Voit käyttää niitä kuvia itekkin mitä laitoin sulle, jos haluut kirjoitella. :)

   Poista
  2. Joo kiva :) voisin jossain postauksessa hyödyntää :) mutta nuo värit korostaa kyllä kauniisti sun silmien väriä <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti Sara! Toisaalta hillitympi kuin oma tyylini, mutta oli kiva kokea ja nähdä jotain uutta! :)

   Poista
 4. Ihana kampaus! Toi sun hiuksien väri on niin nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo silleen vasta värjättynä se on kyl upee, mutta alkaa sitten pesujen jälkeen kulahtaa. :D Tosin pinkki ei oo hullumpi haalistuneenakaan! :)

   Poista