Hupu ja Tupu etsii kotia! | Vierashuoneen löytöeläimet


Hupu ja Tupu sai kodin!

Moikka! Tupu ja Hupu tuli tänne sijaiskotiin kuukauden alussa ja ovat nyt olleet kokonaisen viikon. Olen kerinnyt tutustua kumpaankin kissaan ja oppinut vähän niiden luonteista. Aikaisemmassa ilmoituksessa puhuimme Vierashuoneen kanssa siitä, että mainostettaisiin näitä aluksi samaan kotiin. Tupu ja Hupu voi kuitenkin mennä erilliseen paikkoihin. Hupu on virkeä vuoden ikäinen poika, joka sopisi aika hyvin lapsikotiin. Tupu taas rauhallisuudellaan ja rentoudellaan sopiva vaikka pariskunnalle tai iäkkäämmälle omistajalle. Kummatkin viihtyvät sylissä ja tottuvat helposti uuteen ympäristöön... myös muihin kissoihin!

Tupu
laikukas maatiaiskissa | kaksi vuotta | uros


Tupulla on vähän erikoisemmat kasvot, koska sillä on silmät enemmän erillään kuin mitä olen muilla kissoilla nähnyt. Erittäin persoonallinen ja miellyttävä kissa. Se nukkuu mielellään yöt sängyssä jalkojen läheisyydessä ja tulee aamuisin juttelemaan. Tupu päästelee hauskoja "hnn" ääniä aika usein, joten sille tulee vastattua aina takaisin. :) Kissa viihtyy pitkiäkin aikoja sylissä tai sohvalla vieressä, kun katsoo telkkarista ohjelmia. Mahaa kun rapsuttaa, niin se tosin alkaa potkimaan takajaloilla ja en osaa sanoa onko Tupu mielissään vai ei. Tämän kissan kanssa kannattaa olla tarkkana ruoan suhteen, koska leivältä saattaa kadota kinkku kun sitä vähiten odotat. Pienellä komennuksella se kuitenkin jättää useimmiten asiat rauhaan. Tarvittaessa virkeä ja leikkisä, mutta erittäin huomaamaton ja rento poika on sellainen yleiskuva minkä olen saanut!

Hupu
raidallinen maatiaiskissa | vuoden ikäinen | uros


Hupulla on sitä nuoren pennun virkeyttä, joten kaikki mikä on tassujen ulottuvilla saa kyytiä! Leluilla jaksaa leikkiä uuvuksiin asti ja mikä tahansa kelpaa. Aamuisin tämäkin poika saattaa hiipiä sänkyyn viereen ja ottaa pienet unet kunnes talon väki herää. Joskus kun sen ottaa sohvalla syliin, niin Hupu nukahtaa niin nopeasti sikeään uneen, että sitä pitää tukea kädellä ettei tipu mahan päältä pois. Voisin kuvitella Hupun sopivan lapsiperheeseen missä se saisi tarpeeksi aktiviteettia energiaansa nähden. Helposti käsiteltävä kissa ja viihtyy sylissäkin. Yöksi kannattaa kuitenkin kerätä kaikki rapiseva ja kilisevä pois, koska niillä se sitten todennäköisesti viihdyttää itseään kun ihmiset ei ole leikittämässä! Hupukin on myös kova juttelemaan, mutta kastraation jälkeen 90% todennäköisyydellä rauhoittuu. Valloittava energinen tapaus on tämä poika!

Löytyisikö kavereille oma koti?

Vierashuoneen löytöeläimet
www.vierashuone.fi
Simo Tolonen 040 961 5319
simo (miukumauku) vierashuone.fi
Kempele, Oulu

2 kommenttia :

  1. Toivottavasti kisut löytävät kodin pian! : ) Tupu vaikuttaa kuvailun perusteella ihan samanlaiselta kuin meidän Maisa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tulisi kyselyitä jossain vaiheessa! On mulla videomatskuukin tulossa näistä vielä. :3 Haha ompa kiva! :D

      Poista