Meikkikokeiluja | Nyx & Urban Decay


Katso kauppakeskus Valkean ostokset täältä.

Moikka! Viimeisin meikkien esittely oli saanut aika laajasti huomiota ja herätti kommentointia, joten aloin tuumasta toimeen. Kasvoille taiteilin tämän hetken käytetyimmän meikin Nyxin varjostuspuikolla, mattamaisella huulivärillä ja Urban Decayn peruspaletilla. Oma aamuinen rutiini on joskus aikaisemmin näkynyt videolla, mutta se ei ole enää lainkaan samanlainen nykyiseen verrattuna. Harjoittelen kulmien, rajauksien, varjostuksien ja korostuksien tekemistä kaiken aikaa. Meikkipohjaan olen koittanut uusia tuotteita ja tarkoitus olisi etsiä vielä parempi peitevoide sekä korostusväri. Niiden jälkeen kuvailen taas uudenlaisella tekniikalla videota lukijoiden iloksi kun lähestytään kesää. :)


Pääpointteina tässä on tosiaan kolme hypetettyä tuotetta, kun kauppakeskus Valkea avattiin ja Nyx saapui myös Ouluun. Minulla ei myöskään aikaisemmin ole ollut Urban Decayn tuotteita, mutta nyt siltäkin merkiltä löytyy yksi paletti.

Silmiin laitan aina hyvää pohjustajaa ennen kuin alan säätämään luomiväreillä. Urban Decay Naked pienikokoisesta Basics paletista käytin liikkuvalle luomelle, kulmaluulle ja sisänurkkaan ensin vaaleinta Venusta, päälle kellertävää Foxya. Luomivakoon aloin rakentamaan vaaleanruskeasta mustimpaan joiden nimet alkaa Naked 2, Faint ja Crave. Lopuksi lisäsin ruskeampia sävyjä silmän alaripsien läheisyyteen. Kuvissa saattaa jotkut kohdat näyttää vähän omituiselta, mutta paikka missä meikkaan ei ole paras mahdollinen valaistukseltaan.

Ihoon taiteillaan peitevoiteen ja meikkivoiteen jälkeen varjostuksia sekä korostuksia. Minulla on Nyxin Wonder Stickin lisäksi jauhemainen paletti tähän tarkoitukseen. Voidemainen koostumus toi uutta ulottuvuutta levitykseen. Aluksi en ollut kovin vakuuttunut, mutta varsinkin kuvissa puikon jälki on jotenkin parempi. Varjostavaa kylmänruskeaa väriä pitää vaan laittaa kunnolla ja häivyttää hillitysti ettei se häviä kokonaan. Korostavaa päätä käytän ainoastaan muutamaan kohtaan.

Huuliin olen maalannut nyt useampaan kertaan Nyxin mattamaisella huulisävyllä nimeltä Prague. Koostumus on sellainen ihanan olematon ja kevyt, mutta kestävyydeltään keskiverto. Huulia voi myös piristää esimerkiksi lisäämällä ohuella ja viistokärkisellä siveltimellä tummaa luomiväriä. Nyxin peruspaletissa dippasin vähän sävyä Crave ja aloin luomaan liukumaista efektiä huulien sivuista aloittaen.


Koko meikin viimeistelee Nyxin mattamainen kiinnityssuihke,
joka on ollut useamman kuukauden käytössä!

Saiko meikistä inspiraatiota?

12 kommenttia :

 1. Nuo huulet sopii tosi kivasti tukkaan! :) Pitäis kokeilla itsekkin jonkinlaista liukua huuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Pakko hyödyntää tätä samaa lookkia nyt vappuna niin ei ihmiset edes kato vinoon kun vähän likuväriä huulissa. :D Kokeilehan saatat yllättyä miten kivalta se näyttää! :)

   Poista
 2. Mulla on tuo kaksipäinen varjostus/korostuspuikko ja oon kyllä ollut todella tyytyväinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo Light/Medium, mutta olikohan siellä neljä eri vaihtoehtoo. Aluksi oli jotenkin hankala, mutta sitten tottui. :)

   Poista
 3. voi vitsit, upea meikki ja erityisesti noi huulet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Onneksi kuvissa näkyy aika selkeästi mitä on tullut tehtyä. :) Huulet tuo erikoisuutta vähän! :D

   Poista
 4. Uu nuo huulet on kyllä siistit! Tosi kaunis silmeikki. :) Mihin kohtiin kasvoissa laitat tuota Nyxin korostusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Vähän jotain erilaista. :) Nyxin korostusta käytän lähinnä nenän päähän eli vedän sellaisen viivan ja häivytän. Välillä laitan myös amorinkaareen, leukaan ja kulmakarvojen väliin, jos on enemmän aikaa meikata. Monethan korostaa poskipäitä ja olen miettinyt sellaista korostusväriä, mutta en ole varma haluanko itse korostaa enää omia poskia kun ne on muutenkin niin korkeat. :D

   Poista
 5. Tosi kaunis meikki! :) <3 Nuo huulet on tosi mageet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mima! <3 Mä koitan tänään taas väkerrellä niitä ja jospa ne pysyy illan. :D

   Poista