Sijaiskotikissat Hupu ja Tupu | Vierashuoneen löytöeläimet

Saapuivat sijaiskotiin 1.4.2016
Hupu
raidallinen maatiaiskissa | vuoden ikäinen | uros

Tupu
laikukas maatiaiskissa | kaksi vuotta | uros

Hupu ja Tupu sai kodin yhdessä!

Heissan! Vierashuoneen löytöeläimet paikan omistaja Simo kysyi, että haluaisinko pitovaikeuksien takia tulleita kissoja hoidettavaksi. Vastasin myöntävästi ja lupauduin ottamaan kaksi meille, vaikka niitä oli alunperin kolme kissaa samasta paikasta. Vasemmalla olevan raidallisen nuoren kissan nimesin Hupuksi ja vanhemman laikukkaan kaverin Tupuksi. Periaatteessa siis Lupu jäi Vierashuoneen kissahuoneeseen viihdyttämään paikan päällä kävijöitä. Entisen omistajan toive oli, että nämä kaksi menisivät samaan paikkaan! Kaverini kysyi miksi nimeän kissoja uudelleen, koska osalla on jo nimet. Se on yksi sijaiskotina toimimisen plussa, että saan käyttää kaikkia niitä nimiä mitä olen aina halunnut! Eihän sillä loppujen lopuksi ole väliä millä niitä kutsun, koska se on sitten uuden omistajan päätettävissä joka tarjoaa näille loppuelämän kodin! Kaverukset saapuivat perjantai-iltana ja ovat jo asettuneet taloksi. :)

Hupu on se virkeämpi tapaus joka alkoi heti tulonsa jälkeen tunnin sisällä leikkimään. Kaikki potkuttimet, hiiret ja lelukepit saivat kyytiä. Hupulla on myös hauska tapa murista lelu suussa, mutta ei tarkoita sillä mitään pahaa. Haluaa vain pitää kiinni saaliistaan ja leikkiä sillä rauhassa! Tämä nuorempi kissa rakastaa kaverinsa tavoin rapsutuksia ja hellyyttä sekä ruokaa!

Tupu on rauhallinen ja harkitseva kissa tarkistaessaan ympäristöään. Kun kaikki paikat on tutkittu ja todettu turvalliseksi, niin voi ottaa vähän rennommin. Tupulla meni kauemmin tottua sijaiskodin omiin asukkaisiin, mutta hyväksyi ne jo seuraavaan aamuun mennessä. Tämä rauhallisempi tapaus tykkää viettää aikaa ihmisten lähellä kuten löhötä sohvalla tai nukkua sängyn jalkopäässä.

Hupu ja Tupu luovutetaan alustavasti yhdessä samaan kotiin!

Suloiset kaverukset?

Lisätietoja

Vierashuoneen löytöeläimet
www.vierashuone.fi
Simo Tolonen 040 961 5319
simo (miukumauku) vierashuone.fi
Kempele, Oulu

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiva kaksikko ja niin eri ääripäät! :)

      Poista
  2. Suloisia toivotaan että niillekkin pian koti löytyy

    VastaaPoista