Viimeaikaiset pakko-saada-tuotteet | #1


Heippa! Muutaman kuukauden sisällä on taas kertynyt uusia hankintoja ja niitä onkin aika esitellä täällä. Mielestäni ostoksiin liittyvät postaukset on yksi parhaimpia aiheita blogeissa! Voi vinkata muille hyviä alennuksia, esitellä uudenlaisia tuotteita, kertoa käyttösyy tai kysyä jopa vinkkejä. Minulla on näiden lisäksi tulossa vielä muutama pakettitilaus esittelyyn Cocopandalta sekä Zooplussalta! Kevät on tätä tuhlaamisen aikaa, mutta myöskin kaappien tyhjentämistä turhista esineistä ja asioista. :)

Korvakuulokkeet | Koss
Hankin älypuhelimen mukana tulleiden kuulokkeiden tilalle tällaiset Kossin varrelliset versiot. Minulla on jotenkin sen verran hankalat korvat, että en saa tavallisia nappeja tai imukuppeja pysymään niissä, vaikka olen kokeillut eri mallisia ja kokoisia. Nämä varrelliset osoittautui hieman kätevämmäksi, mutta ne saattaa silti luiskahtaa pois. Tietyn kokoiset aurinkolasit ei esimerkiksi pysy päässä samaan aikaan. Kossin kuulokkeissa ei myöskään ole samanlainen äänentoisto kuten edellisissä sai Spotifyn kautta. Ei auttanut edes asetuksien säätö, vaan musiikki on liian "radiomainen". Edellisissä oli selkeä ääni, mutta kuitenkin sellainen jumputus mukana. Olisiko kellään suositella vielä parempia?


Matkalaukkuvaaka | Fujtech
Hankittiin vihdoin ja viimein vaaka, jonka avulla voidaan vahtia kissojen painoa. Kissa laitetaan siis esimerkiksi kangaskassiin ja nostetaan tämän laitteen avulla ylös. Se mittaa sitten kissan painon, mutta pitää myös ottaa huomioon kuinka paljon kangaskassi itsessään painaa. Aiemmin ollaan vaakaa lainattu naapurista, jos on mietityttänyt Simban ja Felixin koko.


Nahkareppu | H&M 
Tarvitsin repun töissä käymiseen, koska on helpompi liikkua bussista toiseen kun kaikki tavarat mahtuu selkään. Kuljetan yleensä matkassa eväitä, juomista, järjestelmäkameraa, työpäiväkirjaa, muistiota, lompakkoa, muistitikkua ja kuulokkeita. Tämä reppu on tavallista reppua noin puolet pienempi ja siitä löytyy ison taskun lisäksi pienempi malli. Erittäin kätevä näin kesäisin myös kauppareissuille tai oikeastaan mihin vaan.


Nyt vegeillään! Kasvisruokakirja | Prisma
Kasvissyöjän ruokakirjat on alkaneet nyt kiinnostamaan entistä enemmän. Kunniapaikalle pääsi Prismasta hankittu painos. Kansikin jo kertoo miten hyviä ohjeita tämä kirja sisältää! Muutamia pääruokia ollaan päästy jo kokeilemaan ja yritetty hivuttaa mm. pinaattia ja parsaa ruokavalioon. Jälkiruokia ja alkupalojakin löytyisi, mutta niiden valmistaminen vaatii ehkä vieraita. :)


Smoothiepurkit | Click
Jo vuosi tai pari sitten alkanut purkkivillitys on edelleen näkyvissä sisustuskaupoissa. Erilaiset kahvalliset lasipurkit kansineen ja pilleineen on ollut paljon esillä blogimaailmassa. Niihin luodaan kaikenlaisia smoothiemaisia juomia tai jopa puuroja ja soseita! Alkuun ostin nyt kaksi kappaletta johonkin minun ja Tuomon yhteiseen brunssiin, mutta smoothieohje vielä puuttuu. Onko kellään suositella hyvää ja maittavaa versiota? :)

Oletteko löytäneet lähiaikoina mitään?

10 kommenttia :

 1. Kivoja ostoksia ja juu ois taas aika tehdä itekki ostoksista postausta.Lähinnä ebaystä ja kirpparilta nicolle ostellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Joo itekki venyttäny näiden kuvien muokkausta jo liian kauan ja nyt sai aikaseks julkaista. Toki olisi vielä pari tilausta mitä saattaa tulla putkeen. :D Ja se sun antama brow kit kans luonnoksissa! On muuten kätevä. :) eBaysta ei oo tullu tilattua mitään aikoihin...

   Poista
 2. Kivoja juttuja! Ehkä pakko ostaa itekki tommonen nahkareppu! ;) Ja oon muuten samaa mieltä tuosta että ostospostaukset on parhaimmistoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuita nahkareppuja oli varmaan viittä erilaista, että sai tovin siellä miettiä hintansa ja koonsa puolesta mikä sopii parhaitan omaan käyttöön. :D No jep ja onneksi niitä tulossa pian taas lisää! :D

   Poista
 3. Apua matkalaukkuvaaka! Miksen mä oo keksiny tätä aiemmin? Onko minkä hintaisia yleensä? Mun on pakko hankkia myös, helpottuu niin paljon kissojen punnaaminen. Meillä ei ole henkilövaakaa laisinkaan niin on aina pitänyt lainata porukoilta ja sekään ei aina oo niin tarkka kun pitää itse olla vaa'alla myös.

  Ja smootheissa saa soveltaa! Pakastemarjoja, rahkaa, maitoa - maukeutukseen banaania tai makeutusainetta. Mä oon nyt vedellyt vihersmoothieita: tehosekottimeen nippu salaattia, nippu baby pinaattia, banaani, 1 prk maustamatonta rahkaa tai Valion vanilja protskurahkaa, maitoa tai esim. Alpron kookos-riisimaitoa sen mukaan et koostumus alkaa näyttää hyvältä (eli ei liian paksulta). Mulla tulee tästä satsista kaks semmosta ikean isoa lasillista, en muista nyt paljon niihin uppoaa, 0.35 l? Toisen juon heti ja toinen menee jääkaappiin odottamaan seuraavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämä idea tuli suoraan omalta naapurilta kun heilläkin on tämmönen ja meillä ei oo ees oikeaa vaakaa kun ei oo tapana mittailla edes itseään. Nyt kätevästi voi punnita kissat. :D Tuo makso verkkokauppa.comissa ainoastaan 9,90! :)

   Ooooh kiitos paljon ohjeista menee kyllä kummatkin testaukseen! Eli makeaa smoothieta ja vihersmoothieta! Sopivasti kahdelle kun meilläkin on Ikean isoja laseja tietty, mutta sitten pitää testata nuo varsinaisiin smoothiepurkkeihin mitä varten ostettiin. :D

   Poista
  2. Vihersmoothie on vanilja protskurahkalla sopivan makea, jos laittaa maustamatonta rahkaa niin oman maun mukaan voi makeutusta lisätä. Kokeilemaan vaan! Välillä tulee ei niin hyviä yhdistelmiä mut sitte tietää taas seuraavalla kerralla! :D Esim. kiiviä en enää laita ellen juo kaikkea heti - jätin jääkaappiin odottamaan aamua ja lasissa oli kerrokset eriytynyt, alla oli kirkasta nestettä ja päällä kaikki "kiinteämpi" :D En juonut kun näytti niin epäilyttävältä! :D

   Poista
  3. Haha no joo tekemällä ja kokeilemalla oppii tietysti! :D

   Poista
 4. Tosi kivoja ostoksia! :)<3 Katoinki fbssä että cocopandan paketti saapui sinulle :) Mullekkin tuli postissa nyt ne real techniguessin siveltimet! Oon kerinnyt kokkeillee jo ahkerasti, hyvät on! :) Munki pitäs hankkia jotain smootie purkkeja ku saatiin se blenderi joulu lahjaksi :P ja mulla on ollut parit kossin kuulokkeet ja ne on ollu hyviä, harmi että nuo ei ollu :( Mulla on ollut ne porta proot ne oli tosi hyvät ja sitten plug:it kossilta, ne plug hommat vois sopia sulle ku ne on vähän niiku korvatulpat (suojat ) ne mukautuu korvan muotoon kun ne painetaan ja laitetaan korvaan siellä ne turpoaa:DDDD oon hyvä selittään XD No kumminkin niitä oli ainaki kodinykkösessä joskus noin 20 euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toistaiseksi oon vaan hypistelly sitä pakettia. Jos huomenna saisi aikaiseksi esitellä. :D

   Juu oli silleen hyvä ostos nuo Kossin kuulokkeet, mutta silleen ei. Nyt kun niitä on käyttäny niin helppo totutella, mutta edelleen kaipaan sitä jytyä siihen äänentoistoon ja sitten mun pitää aina käyttää tietynlaisia aurinkolasia missä ei oo paksut ne kehykset... pitää yrittää katella jotain tuommosia mitä mainitsit! :)

   Poista