Felixin syntymäpäivä | 3 vuotta


Moro! Se aika kesäkuusta kun nuorimmainen Felix täytti 3 vuotta. :) En ymmärrä miten aika menee niin nopeasti ja vauvasta on kasvanut iso poika. Pitää ottaa kuitenkin huomioon se, että kävin hakemassa Felixin silloin kun se oli jo puolivuotias. Äiti hankki lahjaksi leluliikkeestä sellaisen kalan mikä reagoi veteen ja alkaa uimaan vadissa. Kummatkin persialaiset pojat oli erittäin kiinnostuneita lahjasta ja viettivätkin tovin vesileikkien parissa!


Felix aloitti aamun säestämällä miten tyytymätön se oli minun hitaaseen heräilyyn. Kaikki synttärikakut ja lelut kun olisi pitänyt olla jo pöydässä. Poika sai tietenkin vaikka minkälaista herkkua, mutta kuvauksissa ei malttanut oikein pysyä paikoillaan. Kuitenkin vuosittainen perinne on ottaa syntymäpäiväkuvat ja jotain saatiin aikaiseksi. Simba raapi samalla oven takana, koska en päästänyt häiritsemään ja herkkutikkuja syömään. Saatiin jopa yksi haukotuskuva ja muistaakseni Felix haukotteli myös viime vuotisessa kuvassaan!


Onnea? :)

10 kommenttia :

 1. Onnea Felix! Se robokala on ihan jännä. - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Porukoiden luona jo kokeilivat niin pitää kämpiltä etsiä vati sille. :)

   Poista
 2. Paljon Onnea Felixille

  toivoo: Liinu, Sanni, Fanni, Wilma, Wiiwi, Nipsu ja kolme muuta pentua joilla ei ole vielä nimeä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww paljon kiitoksia koko poppoolta! :)

   Poista
 3. Onnea Felixille! Meidän kissoilla on myös käytössä robofish, tykkäävät siitä kovasti. Tilasin myös Zooplussalta sellaisen pienen kissojen uima-altaan jossa tuli leluja mukana, tykkäävät läiskyttää niitä ja sitä fisua vaikka kuinka pitkään.. :D Kesää ajatellen ihan hyvä, jos tykkäävät edes tuollein vilvotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Pitääkin tsekata zooplussalta tuo allas! :)

   Poista
 4. Hurjan paljon onnea ja rapsutuksia

  VastaaPoista