Poikien retkiteltta | Simba & Felix

S-koko

Moikka! Tilasin Zooplussalta tällaisen Easy Go -kangashäkin kissoille varsinkin kesäkäyttöön. Simba on kerinnyt tätä jo kerran aikaisemmin kokeilla kun oltiin mökkireissulla kahdestaan. Tilasin tätä S-kokoa ennen M-koon kunnes totesin, että se isompi versio soveltuu lähemmäs viidelle kissalle. Päätin kuitenkin säilyttää tuotteen myöhempää käyttötarkoitusta varten. Äiti laittoi sitten myöhemmin rahaa tähän pienimpään mahdolliseen retkitelttaan joka sopii kahdelle kissalle. Meillä Simba ja Felix nauttivat selvästi enemmän kangastyyppisestä verkotetusta häkistä kuin sellaisesta muovisesta kuljetuskopasta. Enemmän tilaa korkeussuunnassa ja pehmeä joka puolelta. Kangashäkki menee myös kokoontaitettaessa paljon pienempään tilaan säilytyskassiin. :)


Ruskea/beige
Valkoinen fleecealusta
Tukevuutta edistäviä osia
Vahva ja joustava nylonhäkki
Verkkoikkunat saa auki ja kiinni
Vetoketjuilla suljettava
Kokoontaitettava
Kantokahva
Säilytyskassi

Kangashäkki on suunniteltu erityisesti käytettäväksi lepopaikkana kotona, matkoilla tai näyttelyssä.
Se ei varsinaisesti sovellu kantamiseen, koska pohja joustaa jonkin verran kankaan takia.


Olisiko tarvetta?

6 kommenttia :

 1. Nää on kyllä käteviä! Meillä on pari lähinnä näyttelytarkotukseen, mut on ollu käytössä myös esimerkiks sillon, jos kissat on pitäny saada johonkin "turvaan" kun ulko-ovea on jouduttu pitää auki. Tai jos kissat ovat vaikka huoltomiesten tiellä, niin häkistä on hyvä tarkkailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tämmöne vähä kivempi ku se muovinen versio. :) Ja tätähän tosiaan varmaan kätevä pitää näyttelyissä! :) Meillä on se isompiki versio tästä niin sitä vois käyttää semmoseen pitämiseen jos kotona tapahtuu remonttia tai muuta. :)

   Poista
 2. Varmasti kätevä kissoille ja niiden kuljetukseen. :)

  VastaaPoista
 3. ei vitsi miten söpö ja varmasti tosi käytännöllinen!:)

  VastaaPoista