Real Techniques, Nyx & The Balm | Cocopanda


Hei! Cocopandan mainokset on pyörinyt jo pitkään Facebookin seinällä ja siellä on toisinaan erittäin hyviä tarjouksia! Päätin viimein klikata itseni verkkokauppaan ja yllätyin positiivisesti tarjonnasta. Meneillään taisi olla Nyxin, TheBalmin ja Real Techniquesin tuotteista -50% tai -70% alennuksia. Vilkaisin äsken viikon tarjouksia ja kaikista mainitsemistani merkeistä on edelleen alennettuja tuotteita. Olin pitkään pohtinut bloggaajien suosittelemia Real Techniquesin siveltimiä ja en ollut koskaan aikaisemmin hankkinut TheBalmilta yhtään tuotetta. Nyx on minulle jo sinänsä tuttu ja käyn usein Kauppakeskus Valkeassa ihastelemassa uutuuksia. :)

Real Techniques
Meikkitaiteilija Samanthan ja hänen siskonsa Nicolan perustama merkki, joka sisältää upean sarjan siveltimiä meikkaukseen. Kaikki tuotteet on värikoodattu tarkoituksen mukaan: kultasävyiset sopivat meikkipohjaan, violettivartiset silmämeikkiin ja vaaleanpunaiset meikin viimeistelyyn. Kaikki siveltimet on synteettisia ja eläinystävällisiä. Siveltimet on äärettömän pehmeitä ja se kertoo minulle sen, että ne on huolella valmistettu. Niiden on sanottu myös kestävän kovempaakin pesua ja karva ei kärsi, vaikka sitä pestään usein pesuaineellakin. 

Vasemmalta oikealle: varjostussivellin, suippokärkinen pohjustussivellin, yksityiskohtainen sivellin, puuterisivellin

Vasemmalta oikealle: luomivärisivellin pohjustukseen, luomivärisivellin luomivakoon, 
yksityiskohtainen luomivärisivellin, tarkasti rajaava luomivärisivellin, kulmavärisivellin

Nyx
Kaliforniasta kotoisin oleva kosmetiikkamerkki, joka on pitkään ollut ammattimeikkaajien ja kauneusbloggaajien suosiossa. Sitä on monesti verrattu kalliimpiin merkkeihin, mutta Nyxissä on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan. Tämän vuoden puolella merkki saapui vihdoin Suomen Sokos -tavarataloihin ja hyllyt ovat olleet siitä asti enemmän tai vähemmän tyhjiä. Olen ihastunut erityisesti Nyxin viimeistelysuihkeeseen ja mattamaisiin huulisävyihin.

Mattamainen huuliväri sävyssä Transylvania

The Balm
Marissa nimisen naisen perustama The Balm meikkimerkki on nopeasti saanut julkisuutta retrohenkisten pakkauksien ansiosta. Monet tuotteet sopivat kaiken ikäisille ihmisille ja parabeenittoman koostumuksen ansiosta myös herkkäihoisille. Tuotteilla on myös hauskoja nimiä kuten yhdellä suosituimmista tuotteista Mary-Lou Manizer (korostuspuuteri) ja Meet Matt(E) Nude (luomiväripaletti). 


Meikkaaminen on alkanut varsinkin tämän vuoden puolella kiinnostamaan älyttömästi ja olen mm. alkanut käyttämään luomivärejä enemmän. Otin muutama päivä sitten huulilävistykset pois monestakin syystä ja kasvot tuntuu vähän liiankin paljaalta. Siihen varmasti tottuu ajan myötä. Näitä kaikkia esittelemiäni meikkejä testailen jo tänään ja laitan lopputuloksesta ehkä kuvamateriaalia sosiaaliseen mediaan. :) Jospa joku koki taustatiedot merkeistä hyödylliseksi ja innostuitte ehkä itsekkin muutamista tuotteista!

Onko merkit sinulle tuttuja?

2 kommenttia :

  1. On tuttuja merkkejä ja hyviä semmoisia :)<3 Minunkin paketti real techniguessin uusia siveltimiä saapui viikko pari sitten ja ovat olleet siitä asti kovassa käytössä. Ihanan pehmeitä ovat, en ooo raaskinu edes pestä vielä kertaakaan xd Tänään olisi tarkoitus kotiuttaa eka matte lips dream, jossei ala sataan.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees! Mulla oli nyt ensikosketus tänään ja ihan erilaista jälkeä tuli meikkipohjaankin kun kokeili nuita siveltimiä! Kaikille löytyy kyllä käyttötarkoitus ja matkustavat kätevissä pakkauksissa. :) Jee onnea etsintöihin!

      Poista