Simban mökkireissu | (28.5.'16)


Moikka! Ihanaa kun kesä on jo virallisesti täällä ja ollaan päästy viettämään ensimmäisiä kertoja mökillä. :) Tehtiin päiväreissu yhdessä tuumin Tuomon, siskon ja sen poikaystävän kanssa. Otin sitten vielä Simbankin mukaan, koska se on sellainen maailmanmatkaaja ja eräretkeilijä. Felix ei tykkää edes autossa matkustamisesta joten matka mökille olisi jo itsessään ollut pelkkää huutoa. Tällä tavalla voi kuitenkin tarjota kaikille lemmikeille sitä omaa aikaa ja tekemistä.


Testiin pääsi myös zooplussalta tilattu flexi jonka hankin kummallekkin kissalle. Mielestäni se on tällaisissa mökkioloissa paljon parempi kuin tavallinen naru. Pystyy paremmin hallitsemaan kun Simba lähti välillä liikaakin metsään päin ja ojia hyppäämään. Joku kuitenkin puhui kissaryhmässä, että flexin nykiminen saattaa aiheuttaa lihasjumeja lemmikeille. 


Kierrettiin mökin ja metsän reunat kolmeen otteeseen ja sitten ei enää Simbakaan jaksanut. Varsinkin päivän alussa oli aika kuuma, joten vilvoittelu oli tarpeen. Onneksi oltiin ihan rannassa, niin Simba sai vettä suoraan kaadettuna turkkiin. Mökin terassille ei myöskään paista aurinko katoksen takia ja siitä meni sellainen vilpoinen tuuli. Simba sai välillä käydä rentoutumassa omassa retkiteltassaan vesikupin kanssa. Kehräys vaan kuului kun sitä kävi välillä silittelemässä!

Me ihmiset nautittiin sitten kesän ensimmäisistä grillivihiksistä ja kasviksista. Pelattiin myös tikanheittoa ja mölökkyä. Taisi itselle tulla tämän reissun takia niitä lihasjumeja, kun sitä edellisenä päivänä kävin frisbeegolfaamassa kahdessakin eri paikassa. Illan viiletessä pakattiin tavarat sekä kissa autoon ja lähdettiin takaisin porukoiden luo missä Felix jo veljeään odotti.


Joko olette mökillä käyneet?

10 kommenttia :

 1. Ihania mökkeilykuvia Simbasta! Oliko Simba tyynenä laiturilla? Meidän mökkeilijällä eli Pepsillä on selvästi jännitystä enemmän laiturilla käydessä. Ja jos on aaltoja, on turhaa edes kuvitella sinne menemistä.

  Flexistä olen huomannut että on olemassa erilaisia malleja: kevyempiä vetää ja raskaampia. Yhden raskaan olen hylännyt pari käytön jälkeen, kun mietin juuri sitä että onko kissan terveellistä vetää niin raskasta. Kevyistä ei minulle ole tullut tätä huolta :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Simba oli vähän ihmeissään järvestä, mutta halusi kuitenkin vähän aikaa ihmetellä laiturilla. Ei sentään halunnu uimaan. :D

   Joo tämäkin flexi on kuitenkin kevyt, että tarkoittiko kissaryhmäläinen sitten sitä kun ei ollut varma onko kissalla valjaat vai panta käytössä. Tosin voi olla lihasjumeja sitten siitä jos nykii hirveästi kissa pois, mutta luulisi, että se olisi silti kätevämpi kuin naruyhdistelmä. En osaa sanoa. Pitää tutkia käytössä. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja kyllä mulla oli koko ajan aikoinaan nipellä kissan flexi käytössä enkä huomannu että ois aiheuttanu mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luulisi sen olevan aika yleistä, että onkohan sitten vähän ylisuojelun puolelle mennyt se kommentti. Flexi nyt hankittaessa tuntuu vaan paremmalta vaihtoehdolta kun se kelautuu takaisin ja semmonen valjaiden mukana tavallisesti tullut naru ei oikein ole enää kätevä. Kiitos! :)

   Poista
  2. On flexi kätevämpi ku naru =)

   Poista
 3. Kivoja möksä kyvvii :) Myöki käytiin mökillä samaan aikaan ku te :) Oli kiva pitkästä aikaa päästä grillaileen sinne :) Ainut ikävä homma oli että mulla palo iho :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi en oo pitkään aikaan lukenu muita blogeja, mutta ootko tehny teijän reissusta postauksen? :)

   Poista
  2. En oo, viimeksi oon postannu yli kuukausi sitten jossei eilistä lasketa, Eilen yöllä postailin tämänkuun livboksista. :)

   Poista