Kainuun musiikkijuhlat | Atomirotta, Nikke Ankara, Sanni & Cheek


Moikka! Kesä ei olisi mitään, jos ei käy kuuntelemassa vähän livemusiikkia ja osallistu kaikenlaisiin tapahtumiin. Ikinä en ole ollut festarityyppiä, mutta tällä kertaa Cheek tuli esiintymään niin lähelle synnyinpaikkaa, että ei voinut kieltäytyä. Äiti hankki liput jo kauan sitten, niin lähdettiin yhdessä ihastelemaan meidän suosikkia. :)

Saavuttiin paikalle joskus Atomirotan lopettaessa viimeisiä biisejään ja käytiin tutkailemassa aluetta. Kaikkien artistien esiintymisten välillä oli taukoa 45 minuutista tuntiin. Siirryttiin anniskelualueelle muunmuassa sen takia, että siellä on pöydät ja penkit. Nikke Ankaran aloittaessa käveltiin lähemmäs lavaa ja ihmisiä ei siinä vaiheessa ollut mitenkään tungokseen asti. Ennen Sannin keikkaa tilattiin kojulta kasvis- ja muikkulautaset sekä siirryttiin nurmikolle istumaan. Sää oli tosi aurinkoinen, niin sadeviitta toimitti tällä kertaa vain alustan virkaa. Sannia näin ensimmäistä kertaa livenä ja tosi hyvän keikan veti, koska nuoret sekä vanhat oli mukana laulamassa! Viereisessä kerrostalossa nähtiin kun poikaporukka ripusti liinavaatteen parvekkeen kaiteelle ja siinä luki sydämen sisällä naisartistin nimi. :)

Cheekkiä ei onneksi tarvinnut ihan tuntia odottaa, koska räppäri veti pisimmän keikan. Päästiin äitin kanssa tosi lähelle lavaa kun oltiin ajoissa seisomassa muiden innokkaiden joukossa. Kaikki odotti selkeästi illan pääesiintyjää kuten minä ja äiti. Cheekin olen nähnyt todella monta kertaa aikaisemmin, mutta siitä löytyy aina sitä lavakarismaa ja nöyryyttä. Taustalla pyöri naistanssijoita, mutta en oikein erottanut koreografiaa, koska yleisöllä oli yli puolet ajasta kädet pystyssä. Kaikki nautti täysillä ja jotkut oli nauttinut vähän enemmän muitakin asioita, kun vähän väliä joku oli nojaamassa olkapäähän. :D

Festareilla käynnissä on aina ne hyvät ja huonot puolet, mutta silloin tällöin pitää hypätä pois mukavuusalueelta! Nauttia vain live-esiintyjistä ja kesästä! :)

Oletko festarityyppiä?

4 kommenttia :

 1. En oo festarityyppiä ei oo tullu käytyä koskaan missään festareilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot väkijoukot on oma lukunsa, mutta jokin nuissa tapahtumissa aina kiehtoo esim. Cheek! :D

   Poista
 2. En ole :D

  Tänä vuonna olen menossa Ilosaarirockiin talkoisiin (ke ja to), sieltä saadaan sitten palkkioksi festarirannekkeet, niin ajattelin ainakin Antin ja Cheekin käydä kurkkaamassa, jos ilmat sallii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni innostuit sitten itsekkin! :D Antti olisi varmasti näkemisen arvoinen show! Cheekin oon nähny niin monta kertaa, että en tiedä jaksaako se jatkossa enää yllättää mua. :D

   Poista