Kesän viimeiset muistot


Heissan! Ajeltiin Qstockia karkuun Oulusta ja mentiin porukoille viikonlopuksi. Lempikuukauteni heinäkuun viimeisiä päiviä viedään ja halusin nauttia niistä täysillä. Valmisteltiin äitin kanssa foliovuuissa keitettyä perunaa, savustettua lohta, ruohosipulia ja tilliä sekä runsaasti voita ja grilliin kuumenemaan. Odoteltiin sellainen 20 minuuttia, että alkoi tirisemään ja päälle kylmää kermaviiliä. Ehdoton kesän herkku, joten suosittelen kokeilemaan! Ekstrana pistin omiini grillijuustoa tuomaan vielä makua. 


Ajeltiin Iskän kanssa tekemään puusavottaa ja vielä olisi kuulemma noin 7 kuormaa, että pärjää niillä talven. Tällaisia pitkiä puita on huomattavasti helpompi kasata kuormaan eikä niitä pikkupölkkyjä. Samalla otin ajan hyödyksi ja kuvailin taas lapsuudenmaisemia sekä muistelin mitä kaikkea siellä onkaan lapsena tullut tehtyä. Ukki selitti mielissään kuinka oli käynyt ruokkimassa harakoita ja emo oli johdatellut poikaset apajille. :)


Metsän reunalta löytyi isoja mustikoita, mutta ei viitsitty jäädä niitä sen kummemmin keräämään kun oli kuorma ajettavana. Popsin kourallisen mustikoita ja sotkin tietysti käteni kunnolla. :D 


Ukin pihasta löytyy myös paljon viinimarjapensaita ja niistäkin olisi saanut tehtyä esimerkiksi mehua. Kävin tonkimassa kuitenkin raparperia kotiin vietäväksi! Sellaista "marjastusta" kerkesin tälle kesälle vielä harrastaa.

Viikonloppu jatkuu viihteen merkeissä, mutta sitä ennen lähden ystävien kanssa katsomaan mitä Pokemon tarjontaa löytyy kotipaikkakunnaltani. Saadaan lisäksi miehen kanssa vähän neuvoa aloittelijoita, että miten kyseinen peli toimii. :)


Miltä sinun heinäkuun loppu näytti?

2 kommenttia :

  1. Ihania kesäkuvia, vaikka otsikko olikin hieman pelottava... sikäli että niinkun kesä jo loppuisi! O_o Mä pidennän kesääni laskemalla elokuunkin vielä kesäkuukaudeksi, vaikka syksyn merkkejä jo olisikin vähän ilmassa. Pidän kesälomanikin mieluummin elo- kuin kesäkuussa, jolloin jouduin valitettavasti tänä vuonna pitämään lomani.. Vielä on kesää jäljellä siis! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Ei ollut tarkoitus pelotella. :D Itse vaan lasken kesäksi kesä- ja heinäkuun, mutta varmasti on tulossa hyviä kesäkelejä elokuussakin ettei se virallisesti oo ohi! Minua vaan harmittaa kun heinäkuu loppuu. :D Olen havainnut jo puista tippuvan lehtiä niin jotain merkkejå tosin ilmassa tulevasta syksystä...

      Poista