Poikien kesäturkit | Simba & Felix


Moi! Nyt on kulunut sen verran aikaa, että voisin päivitellä niin hassusta asiasta kuin persialaisten kesäturkit. Trimmasin veljekset kesän alussa selkäpuolelta, koska ajatus on houkuttanut minua jo pidemmän aikaa. Viime kesänä ja sitä edellisenä en yksinkertaisesti uskaltanut, mutta tänä vuonna oli poikkeus. Lainasin kissanaapuriltani sellaisen trimmauspaketin joka sisälsi kaiken tarvittavan. Simba ei oikeastaan ollut moksiskaan koko asiasta, mutta siinä sivussa taisi pari viiksikarvaakin kokea saman kohtalon kuin turkki. Felix kiemurteli ehkä tavallista enemmän, mutta saatiin homma loppuun parissa päivässä! Turkin pituus oli alunperin paljon lyhyempi, mutta päivittäessäni tätä siihen on jo niin sanotusti "ensimmäinen kerros" kasvanut takaisin.


Ulkopuolisten silmin kissat saattaa näyttää omituiselta, kun jälki ei todellakaan ole tasaista ja ei ole ajettu koko vartaloa. Itse olen jo tottunut veljeksien ulkonäköön ja "tuuletuskanavaan". Käyttäytymisestä voin sen verran sanoa, että Simba ja Felix on ollut paaaaaljon energisimpiä kun ei ole tuuhea turkki tiellä kesän reissuilla. Matkustaminen on helpompaa ja niin edelleen. Valjaita joutui hieman säätämään hoikemman olemuksen vuoksi! Tällä kyseisellä kuvauskeikalla oli vähän hankala saada kissojen huomio, koska orava tuli rapistelemaan viereiseen puuhun. :)


Miltä näyttää?

6 kommenttia :

 1. Nää kuvat on aina niin hauskoja! <3 Ja kyllähän tuo pistää varmasti ulkopuolisella silmään ja ihmetyttääkin, jos ei syytä tiedä. Mutta varmasti on pojilla kevyempi ja mukavampi olo lämpimillä säillä (niitä sais vain vielä tulla enemmän..). Miettii jos itse kulkisi tuolla turkit päällä, huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva kun tykkäät! :D Joo varmasti saattaa joku katsoo, että ompas pieniä murmeleita, mutta ihan hyvältä ja luonnolliseltakin saattaa näyttää kun alkanut tuo turkki sen verran takas kasvamaan! :D On niillä joo helpompi olla ja matkustus ei enää stressaa edes omistajaa. :D

   Poista
 2. Ei pahalta näytä, melko luonnolliselta. Ihana aatella et niillä ei oo niin kuuma sitte, söpöä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :D Joo eivät oo onneksi näyttäneet merkkejä kertaakaan tänä kesänä, että olisi tukala olla! Ehkä se sitten auttoi. :)

   Poista
 3. Voi että, oon nähny niin paljon somessa kuvia trimmatuista kissoista ja en kestä miten söpöjä ne on! :D Ihania kuvia, hyvältä näyttää trimmaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä seuraan instagramissa paljon ulkomaalaisia persialaisia ja suurimmalla osalla on trimmattu vartalo ihan kokonaan tai tehty tietyn tyyppiset trimmaukset halutun ulkonäön saamiseksi. Veikkaan, että kissat on rauhoitettu toimenpidettä varten mikä mulla ei tulis kuuloonkaan. :D Mieluummin kotikäsittely ja niin paljon sain lähtemään kun kissa vaan antoi ja jaksoi olla paikallaan. :D Kiitos!

   Poista