PrimaCatin pentupakkaus | Felix


Moro! Pitkään PrimaCatin sivuja seuranneena osasin odottaa, että he tuovat jossain vaiheessa pentupakkauksen markkinoille. Siitä asti minulla on ollut pikkuinen pakkomielle tähän lihanrakastajan tuotelaatikkoon, joten halusin sellaisen ehdottomasti itselleni. Sattumalta Lemmikkihoitola Vierashuoneelle oli tullut iso kasa lahjoituksia ja sain itselleni yhden niistä! Kissanpentua meiltä ei valitettavasti löydy, mutta sisäisen media-assistenttini hihkuu ilosta aina kun törmään hyvin suunniteltuun ulkoasuun. Pahvilaatikosta voi hyödyntää kaikki osat, koska se toimii myös leikkipaikkana kissalle. :)


Pahvilaatikon takaosassa ja tarralapussa lukee mitä se sisältää. Pennuille tarkoitettuja muroja, märkäruokaa tonnikalan ja kanan maussa, esitteen, kalan muotoisen astian ja hiirilelun. 


Felix täytti ihan vasta 3 vuotta, joten se ei ole pentua nähnytkään. Ruoat silti varmasti kelpaavat ja varsinkin uusi hiirilelu, josta sai ihanan unikaverin. :) Pennuille tarkoitetut murot lahjoitan itse varmasti eteenpäin yhdelle ystävälleni, jolla on hiljattain taloon muuttanut pieni asukas. Saattaa olla, että pahvilaatikko lähtee samaan osoitteeseen, koska Felixin sitä testatessa ei mahtunut muuta kuin sisään ja peruuttamalla ulos. :D


Oletteko kuulleet pentupakkauksesta?
Ei ole toteutettu yhteistyössä, vaan omasta tahdosta.

8 kommenttia :

 1. Ihana tuo viimeinen kuva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Felix aina söpöilee! Vauvahan se vielä on ainakin mulle. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Oli kyllä niin sulonen, että pakko esitellä. :D

   Poista
 3. Ihana pakkaus! Tosi hyvä idea tuo pahvilaatikko jota voi myös hyödyntää. :) Itte joskus tilasin omalle kissanpennulle muistaakseni whiskas:ilta ilmaisen pentupaketin, jossa tuli sitten kaikkea söpöä mukana pennulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset kampanjatuotteet on kyllä tosi kivaa vaihtelua ja vaikka meillä ei pentua oo niin kiva oli päästä hypistelee yhtä pakettia ja olihan tuossa paljon sellaista mitä voi itse käyttää. Pentumurot ainoastaan eteenpäin. :D

   Poista
 4. Ihana pentupakkaus <3 Muistankin kuulleeni etäisesti tällaista, mut voi että miten söpöä! :) Ihana kun esittelit tän tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki! :) Nämä taitaa olla kaupoissa myynnissä 3,90 euroa ja tätä voi soveltaa aikuisellekkin kissalle, koska eihän tässä periaatteessa oo mitään muuta kun kissanpennuille tarkoitetut murot! Kaikki muut on kyllä aikuisen kissankin käyttöön. :)

   Poista