Hiukan uimaranta


Helou! Unohdin täysin laittaa vielä synttärin aikaisia viikonlopun kuvia tänne nähtäväksi. Aurinko paistoi ja vesi oli vilpoisaa, mutta siihen tottui nopeasti. Hiukka on sellainen paikka mistä on paljon hyviä muistoja, koska siellä on tullut uitua monet kesät perheen kanssa ja käyty piknikillä. Iltojen viiletessä puhaltaa vielä lämmin tuuli ja ystävien kanssa on mukava istuskella laiturilla. Tällä kertaa esittelin uimarantaa ihan toiselta paikkakunnalta saapuneelle vieraalle ja räpsäistiin muutamat kuvat! Ette ikinä arvaa mitä sen jälkeen tehtiin... hypättiin vaatteet päällä veteen!


Sotkamossa sijaitseva Hiukka on uimarannan lisäksi hieno nähtävyys hiekkaharjuineen kaikkineen. Paikka sopii hyvin koko perheen kesän viettoon, koska ranta on matala ja pohja miellyttävä. Rantavalvonta löytyy päiväseltään. Kesäisin siellä palvelee kahvio, yleiset puku-, suihku- sekä wctilat ja lapsille löytyy myös leikkipaikkoja. Alueelta löytyy plussana rantalentopallokenttä ja kauempana tennistä harrastaville oma paikkansa. 


Kainuun tyttönä täällä veden ja luonnon äärellä tuntee itsensä villiksi ja vapaaksi. Joka kerta kun pääsen porukoilla käymään, niin se tuntuu kuin lomalta. Oulussa ei ole kuitenkaan hullumpaa asua ja näin kolmen vuoden jälkeen alkaa kaupunkielämäänkin tottua. Olen kuitenkin miettinyt sitä, että asettuessani aloilleen haluan palata joskus tutuille metsille ja vesistöille. :)


Missä on sinun sielunpaikkasi?

4 kommenttia :

 1. Tervetuloa Nivalaan punapää<3 sielunpaikka jaa no lemppipaikka on sänky,josta kattelen tv:tä urheilua,elokuvai y:) t.Jani-75

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivalassaki tullu käytyä ainakin kerran. :D No onhan se koti aina tärkein!

   Poista
 2. Sotkamosta kotoisin minäkin mut en sinne muuten enää halaja kuin käymään korkeintaan, ja harvoin sitäkään.
  Jonkun pienehkön/keskisuuren kaupungin taajama on mulle sopivin paikka josta nopeasti pääsee luontoon ja metsään niin halutessaan.
  Nykyinen asuinpaikka Kuusamo on kaikin puolin jees, mutta katsotaan minnekä elämä vielä kuljettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa Sotkamoon ei ole siis sellaisia tukevia juuria jäänyt vaan ne on jossain muualla. :) Minua veri aina sinne vetää silloin tällöin lomailemaan!

   Niin kerkeehän sitä tässä elämässä vielä montaa paikkaa kutsua kodiksi tai muuten vaan paikaksi missä sielu lepää. :)

   Poista