Sijaiskotipennut Dori ja Dumbo videolla | Vierashuoneen löytöeläimet


Pennut sai kodin!

Helou! Sijaiskotipennuista sain lyhyen ajan sisällä tehtyä videon, mutta muistin julkaista sen vasta nyt blogissa. Videolla ei näy Dumbon ja Dorin emoa Mindyä, sillä siitä on tulossa erikseen materiaalia tulevaisuudessa. Mukana villitsee kuitenkin omat kissani Felix ja Simba jotka on tykästyneet pikkuisiin leikkikavereihin. Onhan siinä katselemista kun Dumbo ja Dori touhuaa menemään ja välillä veljekset liittyy mukaan juoksuihin. :) Luvassa söpöilyä ja luvattomissa asioissa roikkumista! Hieman ennen tätä julkaisua nostin pennut kuljetuskoppaan ja ojensin uudelle omistajalle. Pääsivät siis yhteiseen kotiin ja toivottavasti saan pian kuulumisia pentujen arjesta!


Awww?

10 kommenttia :

 1. Ihana video! ♥ Kunnon elohiiriä nämä pikkuset :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :D No joo mulla ei oo varsinaisesti aikasemmin ollu näin pieniä pentuja sijaiskodissa, mutta nyt sai senkin kokea. :D

   Poista
 2. Ihania pikkusia! Ja ihana toi pinkki sydänreikäkori, mistä oot sen hankkinu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli kyllä valloittavat tapaukset! :) Mä taisin saada sen sillon appivanhemmilta kun muutettiin Ouluun kolmisen vuotta sitten... ei siis mikään oma hankinta saatikka uusi. :D

   Poista
 3. Pienokaiset ovat nyt aloitelleet elämää täällä meillä. Alma (dori) on vielä kovin arka ja viettää paljon aikaa saunan lauteiden alla. Viljo (dumbo) taas on paljon rohkeampi ja kutsuu sisartaan jo kovasti leikkimään. Viljo maukuu kovasti illlalla ja yöllä. Varmaan emoa vielä ikävä. Varsinainen suursyömäri kuitenkin :). Pikkuhiljaa totutellen rauhassa tutustutaan toisiimme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentujen emokin on nyt kaks alkuiltaa maukunut normaalia kovempaan ääneen ja etsinyt ilmeisesti pentujaan. Kyseessä kuitenkin normaali eroaminen ja pennut on tarpeeksi isoja huolehtimaan myös itsestään. Tänään päivällä emo kyllä jo leikki meidän kotiväen kanssa ja kuikuilee välillä keittiössä ruokaa joten sen suurempaa mielialan muutosta en siitä huomaa. :)

   Almalle vaan reilusti rakkautta ja syliä! Se oli kyllä yksi mun suosikeista ja lässytin sille joka päivä. :) Viljo olikin jo alusta asti ennen edes meille tuloaan se rohkeampi yksilö jo Vierashuoneella! Sillä ei varmasti ole ollut ongelmaa sopeutua. :D Ehkä ensimmäinen viikko on vähän erilainen kummassakin oikeassa kodissa ja täällä sijaiskodissa, mutta kyllä eläimet nopeasti sopeutuu uusiin tilanteisiin. Laitathan minulle jossain vaiheessa myös kuvia, olisi ihana nähdä! :)

   Kiitos kuulumisten laittamisesta! :)

   Poista
 4. Oiii miten söpöjä! Ihana kun roikkui takissa tmv. :D Ja pitihän sitä hieman kiusaakin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut kyllä keksii aina jotakin puuhaa. :D

   Poista