Sijaiskotipennut Dori ja Dumbo sekä emo Mindy | Vierashuoneen löytöeläimetKaikki sai kodin!

Moikka! Blogi ei ole kerinnyt vielä päivittyä siltä osin, että meille muutti sijaiskotiin viikko sitten emo pentuineen. Kissaluku ei ole koskaan ollut näin suuri, mutta kuudessa kissassa menee raja tällä hetkellä. En tarkoita, että näistä mitenkään vaivaa olisi, mutta yksinkertaisesti tilaa ei ole enempää. Laitettiin miehen kanssa asuntohakemukset isompaan kämppään, joten saa nähdä milloin tulee tarjouksia! Emolle ja pennuille tietenkin sijaiskoti on aina parempi vaihtoehto, koska koko kolmikko opettelee sisäkissan elämää ja kesyyntyy hiljalleen. 

Emolle valitsi äiti nimeksi Mindy (Bolt -elokuvasta). Kyseessä on erittäin arka ja ujo tapaus. Mindy sulkee yleensä silmänsä kun on kontaktissa ihmisen kanssa. Se yrittää mennä mahdollisimman huomaamattomalle kerälle. Eräs aamu emo piiloutui verhojen taakse... ainoa huomio, että sen koko vartalo oli esillä ja vain pää piilossa. 


Pennut Dori (Nemoa etsimässä -elokuvasta) ja miehen nimeämä Dumbo (tiedätte kyllä...) on tämän kesän ensimmäiset alaikäiset asukkaat meillä. Ikäarviona sain Vierashuoneelta, että olisivat noin 8 viikkoisia. Oma arvaukseni on, että olisivat jo viikon tai pari vanhempiakin. Saavat kuitenkin olla ainakin kuukauden emon hoivissa. Leikkikavereita ei myöskään tästä talosta puutu, koska omat kissani ovat niin innoissaan pienistä vauvoista. :) 

Miltä perhe vaikuttaa?

6 kommenttia :

 1. Tietysti kuvan perusteella on vaikea arvioida ikää, mutta kyllä minä arvioisin 10-11 vkon ikäisiksi nämä.

  Harmaalla on todella veikeä ilme :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin sanoisin 10 viikon ikäisiä ehkäpä. Ei voi valitettavasti varmaksi sanoa, koska ovat luonnosta pyydystetty niin ei ole voinut tarkkailla pentuja alusta asti. Toki hyvä ehkä, että ovat vielä kuukauden täällä niin luovutusikä on vähän yläkanttiin, mutta oppivat vielä tarvittavia asioita sijaiskodissa!

   Poista
 2. Kurnau itselläni kaksi kissaa veijari täytti 17vuotta ja hänen pentu söpö täyttää viikon päästä 16 t.Jani-75

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkää ikää kissoillessi! Kunnioitettavassa iässä ovat. :)

   Poista