Blogisynttärit | 4 v.


Moi! Muutamia kuukausia sitten juhlin vuosia omassa synttärikakussani ja talvea myöten lähestyy myös minun ja miehen merkkipäivä. Etten missään hiljaisuudessa unohtaisi 4 vuotta sitten perustamaani blogia, niin tässä on siitä virallinen julkaisu. :) 18.9.2016 entinen Like it. Love it! ja nykyinen Mellakka on ollut pystyssä melkein yhden käden sormilla laskettavan ajan. Historiani bloggailun ääressä jatkuu kuitenkin vähän pidemmälle, mutta ne ajat olivat lähinnä tarkoituksen ja päämäärän etsintää. Tavallaan ajattelee sen olevan pitkä aika, mutta toisaalta on vielä niin alkutekijöissään. Blogista puhutaan vähän kuin omasta vauvasta, koska siitä ajan myötä kehittyy niin tärkeä. Sitä yrittää kasvattaa ja rakentaa itsensä näköiseksi, mutta myös suojella maailman kolhuilta.

Minkä ikäinen on sinun blogisi?

12 kommenttia :

 1. Haha samaistun tekstiin, nyt kun tarkkaan miettii, niin oma blogi on kuin oma vauva. :D Tänään itsekkin katsoin milloin mun blogi täyttää vuosia, eli lokakuussa tulee viis vuotta täyteen blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Vauva sen kuin kehittyy ja kasvaa. :) Oho sinäkin oot niin huiman pitkään jo bloggaillu! Onnea melekeinpä jo etukäteen! :)

   Poista
 2. Onnea 4-vuotiaalle blogille, yks parhaista ja aidoimmista ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mima! <3 Pitäisi keritä näkemmäänkin tässä joskus. :D <3

   Poista
 3. Paljon onnea blogille! :) Omani perustin alkuvuonna 2014, perässä tullaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) No niinpä onhan siitäkin jo muutama vuosi aikaa. :) Mukavaa hommaa tämä bloggailu!

   Poista
 4. Hyvää synttäriä blogille! Mulla on kuukauden päästä 8-vee blogisynttärit, se on kyllä pitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oho no sinä oot kyllä ollu tosi aikaseen perustamassa blogia! Ja hyvin oot jaksanu aktiivisena pysyä. :D

   Poista
 5. Onnea neljävuotiselle blogille! :) Aiotko tehdä jossain vaiheessa uuden bannerin? Tuo on vähän väritön - jos nyt saa vähän kritiikkiä antaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tottakai saa ehdotuksia antaa ja bannerikin silloin tällöin vaihtaa muotoaan sekä värejään kun saan päähäni uusia ideoita. :D

   Poista
 6. Onneja! =)
  Omalle blogille vasta tulossa 2 vuotta täyteen kunhan vuosi vaihtuu. Onhan siinäkin jo muutama postaus kertynyt kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niinpä niitä postauksia kyllä riittää ja kaikkia ei halua tai taho edes muistaa. :D

   Poista