Kissanruokakaapin täyttöä | Zooplus


Hei! Zooplussalta saapui ihan tavallinen tilaus tässä muutaman viikon sisällä. Minun omat kissat on puoliksi raakaruokinnalla ja puoliksi tarjoilen niille korkeasti lihapitoista märkäruokaa. Bozita on kummankin yhteinen suosikki. Felix tykkää hiutalemaisesta koostumuksesta ja on enemmän merenelävistä nauttiva. Simballe kelpaa ainoastaan kastikemaiset palat mielellään kanan maussa. Kummallekkin löytyy sopivia vaihtoehtoja ja lisäksi palkitsemiseen tai pienenä herkkuna saavat Feline Porta21 kuivamuonaa.

Vierashuoneen löytöeläimille hankin lihatikkuja ja herkkupaloja samassa tilauksessa. 


Tällaiselta näyttää meidän Zooplussan tilaus. Kyseinen paketti oli pitkään lojumassa sohvalla ja se piti peittää joka yö ettei kissat pääse availemaan. Sattui kuitenkin niin, että ne jollain ihmeellä pääsi avaamaan omin luvin laatikon reunan ja maistoivat muropussin kulmaa. Hankin luvalliseen virikkeistämiseen uusia lelukeppejä joista Felix ja Simba sekä kaikki sijaiskotikissat on olleet innoissaan. :)


Mitä sinun lemmikkisi syö?
Mistä tilaat ruoat?

8 kommenttia :

 1. Minä ostan Mustista ja Mirristä. Parhaiten ovat maistuneet Brit, Brit Care ja Thrive. Raa´an lihan seassa tarjoilen :) tuota Bozitaa voisi ostaa seuraavan kerran jos se on tarjouksessa joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Teilläkin selkeästi panostetaan ruokintaan ja kissat voi hyvin. Tuttuja merkkejä mainitsit. Täysin raakaruokintaan meni vaatii jonkin verran tietämystä niin ei ole täällä vielä siinä asti kun ei ole tavallaan luottoa itseensä lähteä sellaiseen. :D Bozita on monissa tapauksissa pistänyt kissoilta mahan kuralle, mutta meillä ainoastaan katkaravun makuinen tekee sen.

   Poista
 2. Meilläkin syödään lihaa ja märkäruokaa. Lihat tilaan Vauhti-raksulta, koska heillä on parempi ja laajempi kattaus tuotteita ja varsinkin kissoille tarkoitettuja. Märkäruuan haen Mustista ja Mirristä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhti-Raksu onkin tuttu silleen, että tilaan sieltä pakastehiiret! Mutta siellä ois kyllä muutenki niin paljon kokeiltavaa. :)

   Poista
 3. Sait uuden lukijan. :) Mun elukat syö millon mitäkin. Koira syö raakaa ja lihapitoista nappulaa sekasin. Rotat syö puuroo, altromia, koiran nappulaa, kanaa jne.. Kissa taas Porta 21 märkäruokaa, applaws märkäruokaa ja kuivaruokaa, saa myös latzin märkäruokaa kanssa lisänänä ja raakaa joskus. Ruuat tilaan millon mistäkin. Petenkoiratarvikkeesta, mustista ja mirristä, zooplussasta.. :) Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa blogiini Marru! :) Sulla taitaakin olla 'muutama' lemmikki kun luettelit mitä kukakin syö. Tosi hyvältä kuulostaa teilläkin tarjonta! Ja myös paikat mistä tilaat tai ostat niin on enemmänkin kuin tuttuja. :) Oikein hyvää syksyä sinullekkin!

   Poista
  2. Itsekin oon tilaillut ruokaa Zooplussalta, mutta viime kerroilla en ole ollut kovin tyytyväinen toimituksiin. Kestää ja kestää ja välttämättää ei tule edes ilmoitusta, että on pakettia yritetty toimittaa. Ehkä ens kerralla valitsen toimitustavaksi postin... :) Lähin Musti ja Mirri on suht kaukana ja autottomana ei jaksa raahailla bussissa hirveää määrää sapuskaa. Oma nirppanokka kissani söisi mieluiten pakasteseitiä, Latzia hyytelössä ja Shebaa kastikkeessa. Yritän kyllä tarjota almo naturea, applawsia ja animondaakin :D Välillä broileria ja possun sydäntä jne. Miamorin tahnat on ihan suosikkeja, niitä en oo löytänyt mistään muualta kun Zooplussalta.

   Poista
  3. Mullekkin on sattunut ongelmia joskus Zooplussan toimituksessa, mutta nykyisin katson tarkkaan missä paketti kulkee. Tärkeintä, että tarjoaa monipuolista ruokaa kissalle. Yleensä kissalle nimittäin muodostuu sokeri/viljariippuvuus kaupan vähiten lihaa sisältävistä ruokamerkeistä ja se aiheuttaa nirsoilua.

   Poista