Lyhyt tukka | Parturi-Kampaamo Satu Mähönen


Moikka! Tässä on suorastaan herännyt eloon muutaman päivän sisällä mitä tulee ulkoisiin muutoksiin. Sisäisesti ei tunnu niin hyvältä, koska poden tällä hetkellä pienimuotoista flunssaa. Niiskutusta, köhää ja äänen painetta. Ei anneta sen kuitenkaan hidastaa viikonloppuisia suunnitelmia, koska olen odottanut kaikkea kuin kuuta nousevaa.

Toissa päivänä kävin vakiopaikassa laitatuttamassa ripsienpidennykset. Kelpaa vielä jonkun aikaa meikata keveästi tai ei ollenkaan. Tänään oli aika aamupäivästä parturiin ja päätin repäistä ihan kunnolla... kirjaimellisesti. Pastellisen pitkästä tukasta tällaiseen lyhyeen kuosiin. Latvoihin ajattelin jossain vaiheessa lisätä pinkkiä, sinistä tai violettia. Ei ole ihan varmaa suunnitelmaa. Olo on ainakin tosi keveä ja tuloksesta tuli tosi freesi, koska sai samalla tyvikasvun piiloon.


Satu on penskasta asti leikannut mulle vaikka minkälaista mallia. Aikaisemmin hän työskenteli eri kampaamon työntekijänä, mutta on nyt perustanut oman yrityksen Sotkamon kylälle. Senkin takia kelpaa edelleen matkustaa Oulun keskustasta takaisin tutuille kulmille. (Varaisin Satulta ajan jo pelkästään hänen persoonallisen naurunsa takia). Sanotaanko, että tyyli ja toteutus oli enemmän kuin nappiin!


Ollaanko siellä ruudun puolella
uudistauduttu?

12 kommenttia :

 1. Sä oot niiiiiiin upeen näkönen noilla hiuksilla ♡__♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos Sara aamun piristäjä! <3 ^_^

   Poista
 2. super ihana tukka <3

  VastaaPoista
 3. No nyt on upea tukka! WOW! Tulee itsellekkin sellainen "mitäpä jos?" -fiilis :) Mitä tällä pitkällä tukalla tekee, kun aina kuitenkin ponnarilla? Hirveä laittaminen jos haluaa pitää auki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Mira! :) No kyllä kieltämättä itelläkin oli sen pitkän tukan kanssa ongelma ettei se näyttäny hyvältä auki jos sitä ei vaikka suoristanu tai kihartanu. Yleensä pidin kiinni ponnarilla / nutturalla tai letillä. Nyt ei tarvii ainakaan juuri huolehtia hiuksista kun on lyhyttä mallia. :D

   Poista
 4. Siis vau! Ehdottomasti paras tukkalookki, jonka oon sulla nähnyt :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia miten ihanan kommentin halusit mulle välittää! <3 :)

   Poista