Sijaiskotipentu Luna muutti ystävälle | Vierashuoneen löytöeläimet


Sijaiskodissa vietetty aika 26.8 - 5.9.2016.

Luna sai kodin!

Moikka! Luna oli orpo pentu joka löytyi tien varrelta veljensä kanssa, kun he olivat vielä ihan pieniä ja heiveröisiä. Ohikulkija oli ilmoittanut siitä eteenpäin ja sitä kautta pennut päätyivät Vierashuoneelle. Ystäväni menetti joulun alla toisen kissoistaan ja ihastui tähän tähtisilmään julkaistujen kuvien kautta. Muutamaan otteeseen hän kävi löytölän puolella katsomassa tyttöä varauksen toivossa ja nimesi sen Lunaksi.

Luovutuspäivää odotellessa ajattelin sitten, että voisin ottaa Lunan meille siksi aikaa sijaiskotiin. Hyviä puolia siinä on muunmuassa kissanpennun sosialistaminen ja ympäristötekijät. Kissan luonne tulee myös paremmin esiin ja siitä olikin tosi kiva raportoida ystävälle, että minkälainen tyttö on kyseessä. Luna nimittäin mielellään tulee öisin viereen nukkumaan ja usein sen yllättää tohinoista kieli ulos suusta. :D

Eilen illalla kokoonnuttiin kissaystävien kanssa meidän kämpillä ja vaihdeltiin samalla kuulumiset kissojen leikittämisen aikana. Luna heräili uniltaan kun kuuli sulkalelun heiluvan. Tyttö esitteli vielä viime hetken temput kunnes se pakattiin viltin kanssa kuljetuskoppaan.

Yö uudessa kodissa oli mennyt aivan loistavasti, sillä Luna oli heti "tunnistanut" uuden ihmisäitinsä ja kääriytynyt viereen nukkumaan. Talon eläinasukkaat vielä arveluttavat, mutta niin oli suhinaa meilläkin muutaman ensimmäisen yön aikana. Parasta tietenkin on se, että pääsen seuraamaan Lunan kehitystä ja voin vierailla ystävälläni aina kun se sopii!

Hyviä kissanpäiviä!

2 kommenttia :

  1. Ihanaa kun maailmassa on eläinten pelastajia kaiken pahuuden keskellä ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tullu taas luettua kaikenlaisia huonoja uutisia, niin pitää yrittää pysyä positiivisena ja keskittyä siihen mitä itse voi tehdä asialle tai asioille. Enää en kyllä piilota kurjiakaan uutisia vaan yritän ottaa oppia niistä! Kiitos kommentista. <3

      Poista