Sijaiskotipentu Luna viikon videolla | Vierashuoneen löytöeläimet


Sijaiskodissa vietettävä aika 26.8-5.9.2016

Luna sai kodin!

Moikka! Unohdin kokonaan kertoa, että meillä on ollut viikon hoidossa tällainen mustavalkoinen tyttö. Orpo pentu löytyi tien vierustalta yhdessä veljensä kanssa. Oletettavasti oikealle emolle on sattunut jotakin, mutta varaemo löytyi heti. Veli muutti jo uuteen kotiin ja Luna asuu meillä vielä viidenteen päivään asti. Eräs oululainen ystäväni ihastui tähän siroon prinsessaan sekä teki siitä varauksen. Odottaessaan varsinaista muuttopäivää päätin ottaa Lunan itselleni hoitoon siksi aikaa. Sijaiskodissa on täysin eri ympäristö kuin Vierashuoneella, niin ajattelin väliaikaisen hoidon olevan enemmän kuin plussaa. Tällä viikolla on lisäksi tullut niin paljon uusia kissoja jotka ovat tarvinneet löytöeläinpuolella tilaa. Luna on paljastunut meillä ollessaan varsinaiseksi itkijäksi ja hellyydenkipeänä nukkuu joka yö vieressäni. Tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, mutta säikähtää yllättäviä tilanteita. Muutaman päivän päästä odottaa sitten loppuelämän koti! :)


Söpö nimi?

2 kommenttia :

 1. Suloinen & ihana video! Meille muutti hieman alle kuukausi sitten Lilli-kisu, joka on tosi saman näköinen Lunan kanssa. :) Hienoa, että Lunalle löytyi pikaisesti koti. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emilia! Voi kaksoisolennot on kyllä ihania ja hänmentäviä jos jonkun kissa näyttää samalta kuin oma. :D Onnea myös teille perheenlisäyksestä! :)

   Poista