Mindyn koeaika ja video | Vierashuoneen löytöeläimet


Mindyn koeaika alkoi 12.10.2016.

Emo sai kodin!

Heippa! Mindy on nyt viettänyt meillä kaksi kuukautta sijaiskodissa ja kesyyntymisen tahti on ollut kiitettävä. Viimeksi aamulla tyttö kiipesi samaan sänkyyn päiväunille ja sitä sai kaulasta rapsutella sekä silitellä. Joitakin tilanteita Mindy edelleen säikähtää ja saattaa luikkia häntä koipien välissä piiloon. Sijaiskodin löytöeläimien pahin vihollinen on ehdottomasti imuri. Kaikki siitä kuitenkin tunnin sisällä toipuvat! 

Vierashuoneella on ollut nyt hyvä tilanne, koska ihmiset on hakeneet sieltä pentujen lisäksi aikuisia kissoja. Saatiin soitto vanhemmalta pariskunnalta, jotka olivat kiinnostuneita aikuisesta kissasta ja nähneet Mindyn videon. Mielestäni on tärkeää tuoda kuvien lisäksi kissan persoona esiin muitakin hyötyjä käyttäen ja usein se onnistuu. Rouva halusi ottaa Mindyn koeajalle ja katsoa tuleeko neiti toimeen hänen omien ragdollien kanssa. Odotan innolla kuulumisia ja jospa koti on lopullinen. :)


Mindylle tassut pystyyn?

2 kommenttia :

  1. Katsoitko saapasjalkakissa piirretyn telkkarista tänä syksynä? Itse tykkäsin vaikken lapsi enää olekaan. Kissaihmisten animaatio. Buss in boots.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Rakastan sitä animaatiota. Niin hyvin tehty! :D

      Poista