Simban tulokset ja lääkekuuri | Eläinlääkäriasema Lemmikki


Heippa! Eläinlääkäri soitti eilen iltapäivällä verikokeiden tulokset. Maksa- ja munuaisarvoissa ei ole mitään häikkää, joten ainoastaan korkea valkosoluarvo on se ongelma. Epäiltiin, että se voi johtua suutulehduksesta mistä mainitsin aikaisemmin. Simba on voinut silminnähden paremmin lääkärissä käynnin jälkeen lääkkeiden ansiosta. Siitä huokuu kiitollisuus ja poika osoitti olevansa oma itsensä puremalla sormia. :) Kuumehan alkoi laskeutumaan heti kotiin päästyään, koska samana iltana Simba halusi ison annoksen ruokaa.

Riitta-Liisa antoi minulle ohjeet hakea lähimmästä Apteekista reseptilääkkeen Simballe. Antibioottikuuri aloitettiin tänään aamulla ja ohje käskee antamaan lääkettä ruiskulla aamuin illoin kahden viikon ajan. Myymälästä otin mukaani myös lemmikkien kuumemittarin ja maitohappobakteerijauhetta sekä yhden 10 ml ruiskun. Kaikki tarpeellisia jatkoa ajatellen.

Pyysin eläinlääkäriltä, että tekee vielä jatkotutkimuksia Simbalta saadusta verinäytteestä ja sulkee mahdollisia sairauksia pois. Haluan saada mielenrauhan ja jos ensi viikon tuloksissa ei paljastu mitään hälyttävää, niin seuraava eläinlääkärikäynti on hammaskiven poisto.

Minulla on ollut mahtava tukijoukko tämän parin päivän ajan, koska ympärilläni on niin kissarakkaita ihmisiä. Facebookissa olen keskustellut Kissankujeita -blogin Sonjan kanssa joka tietää älyttömän paljon kissoista ja niiden sairauksista sekä lääkkeistä. Äitin kanssa keskusteltiin puolitoista tuntia puhelimessa eläinlääkärireissusta ja tuloksista. Muutama muukin ystävä on kysellyt huolissaan Simban vointia ja se lämmittää sydäntä.

Jatkan näillä tiedoilla esikoisen parantelua ja palaan muissa aiheissa pian! :)

Reipasta viikonloppua!

2 kommenttia :

  1. Sitä kun on ollu itse samantyyppisissä tilanteissa ja saanut tukea niin tietää, minkälainen merkitys sillä on! :) Todennäköisempää tosiaan on että ihan joku perus tulehdus vaan Simballa, mutta hyvähän se silti on tutkia jos on vähänkään epäilyksiä itsellä että saa mielenrauhan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin se vaikuttaa tosi virkeältä ja mittasin kuumeen, niin oli Simballa 37,7 ja Felixillä 38,7. Eli ihan normilämmöt. :) Eli tarkkailen kumpiakin nyt tarkasti. :D Toivotaan, että ei olis mitään sen kummempaa!

      Poista