(Halloween) tuparit ja kihlajaiset | Mella & Tuomo


Moikka! Alan pikkuhiljaa selvitä viikonloppuisesta juhlimisesta. 19. päivä kutsuttiin ystäviä meille viettämään iltaa. Kohokohtia kun on ollut viime aikoina uuteen asuntoon muutto ja kihlautuminen, niin ne olivat pääasiassa juhlimisen syy. Halloweenia en kerinnyt viettää, koska silloin oli tavaroiden siirtäminen nykyiseen asuntoon, joten halusin tuoda sen jotenkin esille illan teemassa. Koristelin kämpän parhaani mukaan ja käytin illan valaistuksena kynttilöitä joissa ei pala aito liekki. Pukeutumiskoodi pelkkää mustaa ja suurimmalle osalle se ei tuottanut edes ongelmia. Samaa kun harrastavat arkielämässäkin. Illalle olin valinnut myös pari peliä joista voitti pienen yllätyksen.

Kutsuttuja vieraita tuli tasaiseen tahtiin ja jokaisen kanssa kohotin alkumaljan. Saatiin ihania lahjoja Tuomon kanssa. Oli kakkulapio, patakintaita, ruusuja, suklaata ja skumppaa, lyhty ja Cheekin elämänkerta. :) Vieraat sai kokeilla kuinka monta lappusta he saavat Slenderman -pelissä joka ladattiin konsolille. Siinä pitää juosta metsässä keräämässä 8 lappua ja pelottava askellus kuuluu koko ajan takana. Myöhemmin pelattiin isolla porukalla 5 sekunnin haaste. Kirjoitin lapulle monta kymmentä eri kategoriaa ja aina jokaisen pitää sanoa vuorollaan vastaus esimerkiksi "nimeä 3 diktaattoria" ennen kuin 5 sekunnin aika loppuu.

Tuli jotenkin niin super hyvä olo niistä ystävistä mitä meillä oli illan aikana. Ei tarvinnut kenenkään jännittää, vaikka jotkut tutustuivat siellä keskenään ja minä saatoin heittää väliin esimerkiksi mitä lemmikkejä kaikilta löytyy. Eläimet on tunnetusti hyvä puheenaihe! Oikeastaan pystyttiin puhumaan mistä vaan eikä tarvinnut miettiä mitä muut ajattelee. Kaikilla näytti olevan sopivan rento ja hullutteleva olo. :D Meille on pikkuhiljaa alkanut muodostumaan Oulussa "se" porukka mitä näkisi mielellään jatkossakin samanlaisen illanviettojen yhteydessä.

Loppujen lopuksi päätettiin lähteä vielä Oulun yöhön ja käytiin laulamassa karaokea. :)

Mitä sinä teit viikonloppuna?

10 kommenttia :

 1. Onnittelut uuteen kotiin ja toiset onnittelut kihlautumisesta! ^_^

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa hauskalta viikonlopulta! Ja onnittelut kihlautumisesta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se ainakin oli! Toivottavasti seuraavaki viikonloppu yhtä hauska. :D Kiitos! Mites sun viikonloppu?

   Poista
 3. Olipas ihanan kuuluiset juhlat <3 Itse olin kaksissa pikkujouluissa...toiset oli työpaikan viralliset ja toiset olivat sitten meidän kaveriporukan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpale! :) Ohoh varmasti ollu mukavaa! Mullaki vielä suunnitteilla pikkujoulut, koska onhan se nyt vaan mukava syy kokoontua kavereiden kaa yhteen. Voin kuvitella, että teilläkin oli varmasti mukavaa! :)

   Poista
 4. Onnittelut vielä molemmille kihlauksesta ja uudesta kodista :)<333

  VastaaPoista