Joulukortti | Felix & Simba


Hyvää itsenäisyyspäivää! Meillä otettiin jonkin aikaa sitten perinteisesti joulukorttikuvat. Felix ja Simba on useampana vuonna ollut päätähtinä kannessa joita lähetetään sitten lähimmäisille muistoksi. Aikaisempina vuosina olen saattanut pukea niille fyysisesti tonttulakin ja joulurusetin, mutta nyt en viitsinyt. Meillä on nimittäin muita kissoja talossa, jotka häiritsee kissojen keskittymistä, niin päätettiin pitää lyhyet kuvaukset. Päämääränä oli, että kummallakin kissalla olisi edes silmät auki. Kriteereinä kun yleensä on, että Simba ja Felix katsoisivat kameraan. Aina ei voi kuitenkaan kaikessa onnistua, mutta tykkäsin silti lopputuloksesta. Eikä kortin vastaanottajat sitä jää ajattelemaan, vaan he huomaavat vain suloiset pojat jouluisissa tunnelmissa. :)

Simba täyttää tulevana lauantaina 4 vuotta. Ajatuksena luku tuntuu pieneltä, mutta toisaalta suurelta minulle. Vasta hain Simban luovutusikäisenä Helsingin lähettyviltä ja se nukkui tyytyväisenä koko matkan kotiin asti. 10 kuukautta sen jälkeen meille muutti Felix samasta paikasta. Ulisi koko ajan ja ulisee vieläkin. :D Olen niin rakastunut persialaiseen rotuun, vaikka se on turkin puolesta haastava kissa. Erittäin pusuteltavia syliturreja, jotka tykkää ulkoilla valjaissa talvellakin. Niiden kanssa keksii touhuttavaa, mutta toisaalta ne viihtyvät paljon keskenään. Päivällisen jälkeen kummatkin siirtyvät päiväunille makuuhuoneeseen lähekkäin. Silloin kun tulee riitaa jostain asiasta, niin karvatupot vaan pöllyää näiden pehmolelujen kurittaessa toisiaan. :) 

Mitä olet suunnitellut
itsenäisyyspäiväksi?

6 kommenttia :

 1. Kivasti onnistunut joulu kuvaukset ja kortti :) Meidän itsenäisyys päivä kuluu herkutellen kynttilän valossa ja katotaan sivusilmällä linnanjuhlia :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Noniin kuulostaa oikein kivalta illalta! :)

   Poista
 2. Söpöt kisut! Ei oo ihan helppoa saada eläimiä yhteistyöhön kuviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä, mutta joskus ne jaksaa istua ja posettaa. :D

   Poista
 3. Söpöliinit mulla se meni kipeänä =(

  VastaaPoista