Joulutunnelmissa | Sisustus


Moikka! Jotkut aloittaa jo marraskuussa joulumusiikin kuuntelun ja koristelun, mutta minulla tämä perinne alkoi vasta joulukuun ensimmäinen päivä. Kaivelin kaikki joulukoristeet punaisesta kangaskassista eteisen ylähyllyltä ja aloin sommittelemaan niitä nykyiseen olohuoneeseen. Koristeet on mukailtu edellisen kämpän mukaan, joten osa ei tavallaan sopinut enää nykyiseen sisustukseen. Asettelin punaisia tekstiilejä ja esineitä sinne tänne ja katselin kokonaisuutta. Avoin olohuone sekä keittiö on olennaisin osa koko asuntoa, joten kaikki jouluiset elementit löytyy siltä alueelta. Siellä ainakin itse vietän suurimman osan ajastani, kun kuuntelen musiikkia, katson ohjelmia tai leivon. :)


Sisustustikkaissa on esillä pikkuruisia joulupaketteja missä on itseasiassa oikeita lahjoja, mutta vastaanottajien nimiä ei vielä lue. Keskimmäiselle hyllylle asettelin suklaata mitä saatiin viimeksi kihlajaisjuhlissa. Lähiaikoina meillä vietetään myös pikkujouluja, joten tarjottimelle mahtuu sopivasti pipareita ja torttuja. Kissat on onneksi jättäneet hyllyn rauhaan.


Yleisilme on hillitty, mutta jouluinen punaisilla yksityiskohdilla.

Kihlajaislahjana anoppi väsäsi meille ihan itse joulupallopuun. Esitin toiveen, että koristeet olisi hopeisia ja niinhän ne onkin! Koriste sopii täydellisesti television viereen, jossa se luo tunnelmaa päivisin sekä iltaisin valojen ansiosta. Kaikki meillä käyneet vieraat on ihastelleet sitä ja kysyneet mistä se on hankittu. Kiitos anopille! :)


Ikkunaan askartelin yksi ilta kaupunkimiljöön, joka on nimeltään New Haven. Staattisen kalvon ansiosta sen voi ottaa helposti pois tarvittaessa. Iltaisin parvekkeella olevat valot loistaa lämpimästi 'kerrostalojen ikkunoista'. Kalvo saa jäädä ainakin talven ajaksi ikkunaan ja viimeiset osat on vielä kiinnittämättä parvekkeen oveen. :)


Miltä näyttää?

4 kommenttia :

 1. Aaaw, hyvältä näyttää :))))<3 Mää oon kaivanu kans joulu hömpät esille :D (itse asiassa ensimmäiset heti marraskuussa) Hups :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Nonii sielläki on joulutunnelmaa sitten ihan kylliksi!

   Poista
 2. Pitäs itekki koittaa jotain laitella pojan iloksi sitten eri asia saako ne olla paikallaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin aiemmin ollu tosi ylisuojelevainen kissoja kohtaan etten anna niille mitään mahdollisuutta hajottaa koristeita, mutta kun nyt ollu joulukuun esillä kaikkee jännää niin ei ne vaan oo koskenu niihin. Antaa olla rauhassa. :D

   Poista