Bonan ja Bellan kuulumisia | Kodinvaihtajat


Bona
ragdoll

Helou! Kirjoittelinkin joulukuussa näistä kahdesta kodinvaihtajasta ensimmäisen kerran ja päivittelen nyt tilannetta. Kissojen keskinäinen ystävyys on alkanut toimimaan alkujärkytyksen jälkeen. Meillä ei aikaisemmin ole ollut hoidossa niin isoa kissaa kuin ragdoll on, joten se herätti kauhistusta omissa kissoissa. Bona on luonteeltaan lempeä jättiläinen, mutta saattaa näyttää uhmakkaalta leikkiessään. Olen kuitenkin useaan otteeseen nähnyt kissojen nukkuvan sulassa sovussa makuuhuoneen sängyssä. :) Bella on temperamenttinen kuten persialaisen tytön kuuluu olla. Se komentaa ja pitää kaikki pojat kurissa. Tätä tyttöä ei niin vaan lähestytä kesken kauneusunien! Bona ja Bella on käyttäytyneet hyvin omina yksilöinä täällä eikä ne vietä aikaa yhdessä. Se helpottaa varsinkin kodin etsimisessä. 

Bona on sellainen "pieni" seikkailija ja olen huomannut miten se kiinnostuu uusista ympäristöistä ja ihmisistä. Kirjoitin räkkäristä jokunen aika sitten nettiin kodin etsintä -ilmoituksen ja muutamia yhteydenottoja on jo tullut läheisiltä. Bona pääsee siis pian kokeilemaan uutta mahdollista kotia, vaikka mikään ei ole vielä varmaa. Harmittaa ajatella, että luopuminen on lähellä. Kiinnyn aina kaikkiin kissoihin ja Bona on nukkunut joka yö vieressäni kehräten ja leipoen olkapäätäni. Voi siis sanoa, että se on myös mahdollisesti kiintynyt minuun. 

Bella
persialainen


Bella on niin oma persoonansa joka jätti vanhempiini lähtemättömän vaikutuksen. Sillä on erityisoikeuksia kotona, koska sitä ei häädetä ruokapöydältä. Prinsessalle tarjotaan myös ensimmäisenä ruoka, koska sumutorvimainen ääni ei muuten lopu. :D Hentoista päätä ei saa silittää, mutta sallittua on rapsuttaa leuasta ja selästä. Nirsoudelle ei ole kuitenkaan ollut aihetta, sillä tälle tytölle maistuu kaikki ruoka mitä tarjotaan. Prinsessa vetäytyy ruokailun jälkeen pehmoiselle paikalleen mistä näkee koko valtakunnan ja kaikki alamaiset. 

Ihastuttavia eikö?
Bona lähti ja Bella jäi.

2 kommenttia :

  1. niin suloisia :3 toivottavasti saavat hyvät kodit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bona on ainakin nyt ystävälläni kokeilussa. Muutama muukin on kiinnostunut! :>

      Poista