Sijaiskotikissa Arthur | PoPoPet


Saapui sijaiskotiin 3.2.2017.

3 vuotta / Uros / Maatiaiskissa

Arthur sai kodin!

Moikka! Meille tuli sijaiskotiin kissa numero 20. Arthur saapui tänne PoPoPetin kautta joka on Oulun alueella toimiva Pohjois-Pohjanmaan hylättyjen pieneläintuki- ja sijaiskotiyhdistys. Yhdistyksen kuten muidenkin tavoitteena on löytää eläimille sijais- sekä sitä kautta loppuelämänkoti. Arthur on sisäkissa eli asunut jo ihmisten kanssa, mutta pitovaikeuksien vuoksi siitä luovuttiin. 

Lukijat jotka ovat pidempään selailleet blogiani, niin tietävät vanhempieni luona asuvan Misun. Arthur muistuttaa erehdyttävästi meidän vanhusta ja melkein ainoa ero on se, että sijaiskotikissalta puuttuu valkoinen kuvio silmien yläpuolelta. Yhteistä heillä on kaulan alueelle jatkuva kuvio ja valkoiset sukat. Arthur tykkää nukkua yöt jalkopäässä sekä päivisin se villitsee muiden kissojen kanssa. Välillä kuulen myös mau'untaa leikkien lomassa ja matot on joka päivä rullalla. Poika osaa myös antaa hienosti tassua, kun tarjoaa herkkuja. Facebookissa olen alustavasti kirjoitellut, että Arthurin ollessa jo valmiiksi kesy, niin kodin etsintä voi alkaa. Luonnollisesti kissa on meillä siihen asti kunnes sopiva paikka löytyy. :)

Tiedätkö mistä Arthur sai nimensä?

2 kommenttia :

  1. Ei vitsi kun oon taas niin ihanan värinen kisu :3 <3 Vitsi ku voisin ottaa itselle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä niin ihana ja harmaat kisut on eniten mun heikkous, koska meidän ensimmäinen ja vielä elossa oleva äitin kissa on harmaa. <333 :)

      Poista