Syntymäpäivälahja ystävälle | Hyvää ystävänpäivää!


Moikka! Tiedättekö sen tunteen, kun haluatte kiittää hyvää ystävää muistamalla sitä eeppisellä syntymäpäivälahjalla? Minä tiedän. Läheisiä ei tarvitse muistaa pelkästään merkkipäivinä vaan pieniä lahjoja voi antaa ympäri vuoden. Ei tarvitse edes olla erillistä syytä tehdä henkilö iloiseksi, koska voi antaa jotain antamisen ilosta. Tämä ajatusmaailma on todennäköisesti lähtöisin vanhemmiltani. Kolmas tatuointini on myös muistutus siitä, että "No one has ever become poor by giving." Ystävänpäivä on kuitenkin hyvä tekosyy pyytää kaveri leffaan tai leipoa sydämen muotoisia mokkapaloja sille rakkaalleen. Hyvä ystäväni täytti eilen vuosia ja kokosin hänelle erittäin värikkään lahjan jossa on ripaus yksisarvisia ja panttereita. :)


Minua ja ystävääni yhdistävä tekijä on ehdottomasti meikeistä puhuminen ja viimeisenä villityksenä ollaan keräilty Jeffree Starin huulilakkoja. Löytyy meiltä myös samat korostuspuuterit, mutta luomiväripaletin hankkimisesta en ole niin innostunut toisin kuin hän.


Lahjan saaja käytti joskus muutama kuukausi sitten joululahjan kääreenä pantterikuvioista paperia ja löysin sitä itsekkin pari rullaa Ikeasta. Taittelin meikkijärjestelijän lahjapaperiin ja toivoin mielessäni ettei ystävällä jo ollut tätä. Onneksi ei ollut samanlaista ennestään.


Tilasin joulun jälkeen Lushin alennuksista muutamia ihania valmiiksi pakattuja tuotteita ja tämä on siitä asti odottanut kaapissa. Räikeän värinen lahja on nimeltään "Ice ice baby" ja sisältää saippuan sekä suihkujellyn. 


Loppujen lopuksi vielä hauska tiikerikortti, josta saa otettua tuon läpyskän pois ja sen voi asetella nenään. Sen pitäisi näyttää kasvoilla siltä, että on tiikerin kasvot (tai toisella puolella seepran). Ystäväni ilahtui silminnähden lahjoista ja ihmetteli ääneen kuinka jaksan aina panostaa yllätyksiin. Mielellään sitä tärkeälle ihmiselle näyttää kuinka tärkeä on, vaikka sen osoittaminen on muutakin kuin lahjojen antamista.

Hyvää ystävänpäivää!

4 kommenttia :

 1. Ihana lahja ja ajatuksella koottu. Saaja on varmasti iloinen tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän kyllä oli todella ilahtunut ja se siinä onkin tärkeintä kun näkee toisen yllättyneen ilmeen! :) <3

   Poista
 2. Kiva lahja ja viel kerran hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista