Pentujen sukupuolet ja nimet | PoPoPet


Moi! Pennut näyttää jo vähän enemmän karvaisilta kissanpennuilta eikä vastasyntyneiltä olioilta. :) Painoa on kaikille tullut tasaiseen tahtiin, joten kukaan ei jää ilman nisäruokintaa. Elsa-emo on hoitanut hienosti lapsosiaan eikä ole häiriintynyt käsittelystä tai punnituksista. Emo lähti eilen illalla ensimmäistä kertaa pesästä ulos ja huili vähän aikaa olohuoneen lattialla.

Tuomon kanssa tehtiin kunnon suursiivous koko kämppään sekä huoneeseen missä kasvavat kissanpennut viettävät suurimman osan ajasta. Meidän omat kissat ei enää viihdy siellä jostain syystä. :D Viikonloppuna käy vieraita, jotka tuovat samalla pyyhkeitä ja lakanoita mitä eivät tarvitse enää. Vaihdan päivittäin kissojen makuualustan ihan hygieenisistä syistä. Naapurissamme asuu sijaiskoti jolla on paljon kokemusta pentueista, joten saatiin heiltä lainaan iso rottinkikori, johon on ommeltu reunaan aukko. Päällä on kansi mikä peitetään normaalisti vielä pyyhkeillä tai avataan, kun on aika tarkistaa kissaperheen kuulumiset.

Mietiskelin tässä aamulla, että omien tietotaitojen puutteessa voisin kysyä kissaryhmältä apua sukupuolien varmistamisessa. Vastasyntyneestä pennusta huomaa parhaiten onko se tyttö vai poika, mutta silloin en itse tajunnut tarkistaa. Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, niin aikani meni hiekkaisten turkkien pesemiseen samalla hätääntyneen emon pyöriessä ympyrää. Lähetin ryhmään kuvia kaikkien takamuksista ja sain sieltä heti asiantuntevaa tietoa siitä miten erottaa pojan ja tytön toisistaan. Sillä informaatiolla pennut sai tänään nimet. :)

Pentu 1 
tyttö nimeltään Nala
syntymäpaino: 101 g nyt: 133 g

Pentu 2 
poika nimeltään Olaf
syntymäpaino: 105 g nyt: 130 g

Pentu 3
poika nimeltään Sven
syntymäpaino: 101 g nyt: 145 g

Pentu 4
tyttö nimeltään Kiara
syntymäpaino: 90 g nyt: 117 g

Pentu 5
tyttö nimeltään Tiana
syntymäpaino: 101 g nyt: 133 g

Yay vai nay?

10 kommenttia :

 1. Voi että mitä pieniä, en voi kestää! :3 Pisteet kotiin Disney-nimistä :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disney nimet kunniaan! :D Ja kaikki on aina nimetty niiden mukaan. :)

   Poista
 2. Onko järjestys sama nimien kohdalla kuin tuossa kuvass? :) Mietin vain että minkä näköinen mikäkin pentu on. Tois suloisia, varsinkin tuo ensimmäinen harmaa pentu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on sama järjestys kuin kuvassa! Ylhäällä vasemmalta oikealla on 1. ja 2. sekä alhaalla vasemmalta oikealla 3. 4. ja 5.
   Ensimmäinen pentu sai nimekseen Nala, koska sitä oli fb-kaverit eniten ehdottanut silloin kun mietittiin emolle nimeä. :) Ja se taitaa olla minunkin suosikki näistä kaikista.

   Poista
 3. Mä en kestä! ♡♡♡♡♡♡♡♡

  VastaaPoista
 4. voi herranen aika miten pieniä ja suloisia!<3

  VastaaPoista