Perustilaus kissoille | Zooplus


Moi! Zooplus on siitä hyvä nettikauppa, että sieltä saa kotiinkuljetuksena tilaamansa tuotteet. Postimies soitti ovikelloa ja samalla kun kuittasin lähetystä, niin muutama kissa kurkki ovelle päin. Mies kysäisi, että montako kissaa minulta löytyy ja vastasin 6. Kaikki ei ole tietenkään omia. :D Meillä omat kissat syö 50/50 märkäruokaa sekä raakaa lihaa. Sijaiskotikissat syö lahjoitusruokaa, mutta välillä tarjoan niille myös lihaa. Silloin kun kaappi alkaa ammottaa tyhjyyttään, niin on aika tehdä perustilaus. Meillä nämä kaikki merkit on hyväksi todettuja, mutta muutamia kissat syö vaihtelevalla menestyksellä. Pyrin kiinnittämään erityisesti huomiota siihen, että kuinka paljon ruoassa on lihaa ja mitä muuta se sisältää. 

Ihanteellista olisi joskus siirtyä kokonaan raakaruokaan ja lisäravinteisiin, mutta tällä hetkellä se ei ole vaihtoehto. Raakaruokintaryhmistä on kuitenkin ollut paljon apua ja kissaryhmissä keskustellaan päivittäin siitä mitkä on hyviä ruokia kissalle. Pienetkin muutokset on eteenpäin, kun ajattelee kissan hyvinvointia ja lajimukaista ruokkimista.


Cosma ja Applaws on Felixin sekä Bellan mieleen niiden suikalemaisen koostumuksen takia. Simba on tykännyt viime aikoina Natures:menun murekemaisesta koostumuksesta, joten päätin pitkästä aikaa tilata Carnya. Bozita kelpaa jellyssä sekä kastikkeessa kaikille ja kuuluu ehdottomasti vakiotuotteisiin. Kuivaruokia meillä ei päivittäin syödä, mutta käytetään satunnaiseen herkutteluun Feline Porta21 Sensible nappuloita sekä Cosman ja Orijen kylmäkuivattuja lihapaloja. Herkuttelun lisäksi toiseksi paras asia on varmasti uudet lelut!


Päivittelin vielä meidän leluvarastoa ja heitin osan menemään, koska osa oli liian rikkinäisiä sekä aika vanhojakin. Lisäksi meille on tulossa pian perheenlisäystä, kun tiine sijaiskotikissa synnyttää oletettavasti 5 pentua. Kaikki lelut on testattu jo etukäteen ja kissaraati antaa täyden kympin kaikille uutuuksille! Katsotaan vaan, että kuinka kauan lelut pysyy ehjinä. :D


Mitä tilasit viimeksi netistä?

2 kommenttia :

  1. Zooplus meilläkin kovassa käytössä. Viimeksi tilattu tuota samaa porta21 kuivaruokaa ja sulkakeppi mitkä näkyvät kuvissa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zooplus on kyllä helppo ja edullinen nettikauppa! :)

      Poista