Bella jäi ja Bona lähti | Kodinvaihtaja(t)


Hei! Minulla ei ole ollut vielä mitään virallista julkistamista siitä, että mitä näille kodinvaihtajille tapahtui. Kuten otsikosta voi päätellä, niin Bona sai kodin muualta ja Bella jäi meille! Läheiset sekä lukijat varmasti tietää, että olen ihan hulluna persialaisiin kissoihin. En siis voinut ohittaa tarjousta, kun sellainen minulle silmien eteen tarjottiin. Bella on ihana 5-vuotias sinikilpikonnatabbynaamio joka tuli alusta asti hyvin toimeen poikien kanssa. Bona on 4-vuotias ragdoll (ruskeatabbynaamio mitted) joka suuren kokonsa ja luonteensa vuoksi herätti hieman riitaa kissojen keskuudessa. 

Bona kävi kahdessa eri paikassa viikon kokeilussa, mutta ei jostain syystä tullut sitten toimeen talossa asuvien lemmikkien kanssa. Kolmas kerta toden sanoo... tässäkin tapauksessa. Räkkäripoika muutti lopulta sellaiseen asuntoon missä oli ennestään tyttökissa ja heillä kommunikointi sujui. Kiitos kuuluu ystävälleni joka ehdotti tätä paikkaa lähipiiristään. 


Entinen omistaja lähetti minulle pentukuvia Bellasta ja Bonasta. Mielenkiintoista on nähdä, että minkälaisia kissat on olleet nuorena. Kaksikko on tietenkin vielä elämänsä alussa mikäli kumpikin pysyy terveenä pitkään. Käytin Bellan eläinlääkärissä tarkastuksessa ja ainakin tämän vuoden puolella olisi suositeltavaa poistattaa hammaskivi. Minulla oli pitkään haaveena saada exotic naaras poikien seuraksi, mutta Bella tuntuu jo nyt oikealta päätökseltä. Luulen, että myös Bonan omistajat on samaa mieltä uudesta perheenlisäyksestä.

Ps. Ei ole aprillia. :)

6 kommenttia :

 1. No onnea uudesta perheenjäsenestä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olinhan mä jo ihan "myyty" kun Bella tuli meille silloin joulukuussa. :D

   Poista
 2. Hihii! Arvasin että Bella jää, kiinnyit siihen tarpeeksi ja pojatkin varmasti pitävät naisseurasta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä arvaus! :D Eihän sitä voinut olla ottamatta. Bella oli alkuun vähän tempperamenttinen tapaus muita kohtaan, mutta aika pian rauhoittui. :D Pojatkin tykkää välillä kun tyttö innostuu leikkimään ja juoksentelemaan talossa!

   Poista
 3. Onnea uudesta perheen jäsenestä!:)😍

  VastaaPoista