"Helmi" Herttuatar etsii kalaisaa kotia! (Video) | PoPoPet


Helmi löysi kodin!

Nimi: Helmi Herttuatar ja muutama muu lempinimitys.
Ikä: Ei valitettavasti tiedossa, koska löytökissa. Oma arvio 4-5 vuotta.
Toimenpiteet: leikattu, sirutettu, rokotettu ja fiv/felv-testattu
Väritys: sinicremevalkea

Moi! Helmin kuulumisista on blogin puolella jo yli kuukausi aikaa. Kissapainotteiset postaukset (ja videot) on pyörineet lähinnä pentujen ympärillä, joten ei ole jäänyt juuri aikaa muulle kirjoittelulle. Alkuaikoina olin päivitellyt, että Hemuli asusteli meidän vessassa pyykkikoneen takana. Neiti on kuitenkin niistä ajoista siirtynyt jo olohuoneeseen ja hengailee eniten uudessa kattoon asti ylettyvässä kiipeilypuussa. Ruoka-aikaan Hemmu juoksee jalkoja sekä muita kissoja kiehnäämään ja tähän pörhöturkkiin meinaa kompastua joka kerta, kun yrittää liikkua. Parasta neidistä on, kun se saa tarjousmuikkuja kylmätiskiltä ja niitä sitten innoissaan rouskuttaisi vaikka 20. Ei ole turhan nirso muidenkaan ruokien suhteen, mutta kala erityisen paljon kiinnostaa. Olettaisin, että sellaisia roippeita on saanut pihojen nurkilta, kun Helmillä ei ollut vielä varsinaista kotia. Toisaalta pariskunta, joka ilmoitti tästä löytökissasta oli sanonut ettei sille kala oikein maistu. :D

Parasta meidän sijaiskodissa on kuitenkin ruoka, kissakaverit, rapsutukset, kiipeilypuun pussissa nukkuminen, Olavi Virran Punaiset lehdet, iltaohjelmat sohvalla köllötellen, kaikki lelut laservaloista rapiseviin potkuttimiin ja sulkakeppeihin. Silityksestä mainitsin, että Hemmukka tykkää tietynlaisesta rapsutuksesta. Jos silittää väärin, niin tulee näykkäisy tai tassulla läpsäisy. Niitä liikkeitä osataan jo ennakoida ja uskon, että ajan mittaan se ei enää puolustaudu.

Toivoisin silti, että tulevassa kodissa olisi kokemusta löytökissoista. Eikä mielellään pieniä lapsia.

Mainostetaan Helmi Herttuattaren kodin etsintää aktiivisesti Facebookissa mm. PoPoPetin sivuilla ja kissaryhmissä. Mikään kiire ei asian kanssa ole, mutta toivomme, että se oikea paikka löytyisi joka kiintyisi Hemuliin ja sen luonteeseen yhtä paljon kuin minä ja mieheni. :)


Eikö olekkin ihana yksilö?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti