Pääsiäisen tunnelmia | Kissaporukka


Helou! Meillä on ollut ihan mukava pääsiäinen, vaikka meinasi vähän jo koti-ikävä iskeä. Kuukausi sitten ollaan viimeksi käyty vanhempien luona. Ehkä se kuulostaa lyhyeltä ajalta, mutta ollaan totuttu käymää useammin Kainuun maisemissa. :) Ainakin on ollut tapana vierailla juhlapyhinä, mutta kissojen lukumäärän takia se ei ihan äkkiseltään onnistu. Ehkä sitten kun pennut ovat vähän isompia. :D Felix, Simba ja Bellakin tykkää vierailla siellä, koska pääsevät ulkotarhaan tai valjastelemaan useammin (paitsi Bellalla ei ole vielä valjaita). Juhlittiin Tuomon kanssa pääsiäisviikkoa syömällä tukevasti. Savustettua lohta, kermaperunoita, erilaisia salaatteja, pizzaa, suklaamunia ja -kakkua. Pitäisi varmaan useammin lähteä reippailemaan, kun on taas hyviä kelejä ollut muutamina päivinä.


Ystävien kanssa saatiin kutsu Bollywood teemailtaan baariin ja nautiskeltiin ilta virvokkeita veloituksetta. Kaikkein hauskinta oli tanssia intialaisen musiikin tahtiin intialaisten kanssa! Sellainen kokemus mitä en ikinä unohda. Sitä kautta olisin innostunut kokeilemaan kaikenlaista muuta uutta. Se on sitä itsensä ylittämistä! En nyt tarkoita mitään benji-hyppyjä, vaan ihan tavallisiakin juttuja kuten uuden reseptin tai vaikkapa lautapelin kokeilua. Kävin myös pitkästä aikaa leffateatterissa katsomassa vihdoin sen Beauty and the Beast. Uusi tuttavani kertoi, että Disney uudelleenfilmatisoi lisäksi 22 muutakin klassikkoelokuvaa. En malta odottaa, että Leijonakuningas ja Ariel tulee! 


Pennut ovat aloitelleet tällä viikolla kiinteän syömistä ja viihtyvät enemmän ihmisten kanssa. Olen katsellut iltaisin paljon Netflix-sarjoja, kun viisikko nukkuu sylissä tai vieressä. Elsa-emo saattaa silloin tällöin huudella eteisen nurkalla lapsiaan, mutta pitää mielellään myös taukoa ruokkimisesta. Kiinteä ruoka maistuu jo melkein kaikille ja yleensä se on possun sydäntä tai jauhelihaa. Juovat myös jo kupista ja pieniltä vahingoilta ei olla vältytty. Pentuaika ei siis todellakaan ole eikä tule olemaan pelkkää ihastelua. :D Pahoittelen, jos toistan paljon asioita, mutta en pysy enää kärryillä mitä olen sanonut ja milloin. Päivittelen kissanpentujen kuulumisia usein ystävilleni, kissaryhmiin, profiiliin ja muihin sosiaalisiin medioihin.


Ostin hetken mielijohteesta tulppaaneja, vaikka tiesin ettei ne välttämättä kauan pöydällä kestäisi. Ongelma ei ollut niinkään kukkien pureskelussa, vaan siinä, että Simba kaatoi moneen otteeseen maljakon pöydälle. Meidän on siis joko suojattava kukat tai olla ostamatta niitä. Tulppaanit ja neilikat on aina kiehtonut minua enemmän kuin ruusut. Herttuatar ei onneksi tee pahojaan meillä, vaan se sievästi aina napottaa ruoka-aikaan esillä, leikkii leluilla tai nukkuu. Aloitettiin etsimään Helmille nyt kotia, mutta kaikki tietää, että sopivan kodin etsimisessä voi mennä viikoista kuukausiin. Onneksi meillä ei ole mikään kiire asian kanssa ja Tuomo tykkää tästä pyylevästä Hemulista todella paljon. :D Nyt olisi aika alkaa keräämään sisustuksesta pois pääsiäisaiheisia asioita ja alkaa valmistelemaan vappua! 


Teitkö jotain uutta ja jännää
tällä viikolla?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti