Sijaiskotipennut videolla (8 viikkoa) | PoPoPet


Heissan! Jaan aina kissaryhmissä viikottaisen videon ja moni osaakin jo odotella päivitystä siitä mitä pennuille kuuluu. :) Tällä kertaa video sijoittuu siihen aikaan aamusta, kun pennut pääsevät makkariin. Sirkus on saapunut huoneeseen. Peiton päällä otetaan sisaruksista mittaa ja lähin kiipeilypuu on ahkerassa käytössä. Varpaita pitää maistella tilaisuuden tullen, jos ne peiton alta pilkahtaa. Veljen tai siskon voi pukata myös sängyltä alas. Päiväunetkin ajoittuvat välillä pehmoiseen petiin eikä aina olohuoneen sohvalle. Kori missä pennut syntyivät on viety uuteen sijaiskotiin, koska siellä on sama homma edessä.

Vierailijoita on käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti joka viikko. Enkä pistä pahakseni sitä ollenkaan, että ihmiset haluavat käydä katsomassa kissoja. Tykkään toivottaa vieraita tervetulleeksi talooni. :) Leikittäjiä on siis löytynyt ja pennut on tosi sosiaalisia sen ansiosta. Minulle on ollut pieni hengähdystauko silloin kun joku muu leikittää, koska viimeisimpänä urakkana olen käynyt läpi turhaa krääsää. Kevätsiivouksessa tuppaa olla apuna tassu tai parikin... Kaikki on innokkaita kiipeämään roskapusseihin ja kokeilemaan mitä rikottavaa löytyy kangaskasseista. Pennuille koko talo on yhtä leikkikenttää. :D  


Olisiko kiva herätys?

2 kommenttia :

 1. Nuo kissat on niin ihania, mä en kestä! :D Mä en edes tiiä, kommentoinko sun blogiin jo vähän aikaa sit, ainakin tarkoitus oli :D Itselläni on oma koti tuntunut viime viikot aika tyhjältä, kun piti oma 9v kissa käydä nukuttamassa ikiuneen :'( Ihan kauheeta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja en ole ihan varma oletko kommentoinut aikaisemmin. :) Kiva kuitenkin kun nyt päätit laittaa viestiä!

   Osanotot suruun. En voi kuvitellakkaan miltä sinusta tuntuu. :( Eläimet jättää ikuisen jäljen sydämeen. <3

   Poista