Superbox Spring kissojen tuotepaketti | Zooplus


Moikka! Joulun aikoihin zooplus myi tuotepakettia kissoille mikä sisälsi kaikenlaista märkä- ja kuivaruokaa sekä herkkuja. Alkuvuodesta se taisi olla kokonaan yllätys, mutta tästä toukokuisesta Spring Boxista pystyi ainakin lukemaan etukäteen mitä paketti sisältää. Seassa on myös sellaisia mitä en mielellään syötä omille kissoilleni. Pyrin välttämään sokeria, viljaa ja kasviperäisiä aineita. Muut tuotteet voi antaa lahjoituksena mm. paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle. Oulunkin alueella moni kissayhdistys järjestää keräyspaikkoja johon voi toimittaa ruokia sitä tarvitseville! :) Tilasin kissojen kevätboxin lisäksi samalla ajatuksella toteutetun koirien tuotepaketin. Se boxi lähti suoraan ystävälleni ja hänen senior ikäiselle koiralle.

Viimeksi kun tarkistin, niin kevätpakettia oli vielä saatavilla. Hinta oli alentunut, joten pakettiin on varmaan tullut joku pieni muutos. Meidän taloudessa Cosman kylmäkuivatut herkut menee aina kuin kuumilla kivillä. Almo Naturen pienikokoiset herkkupötköt oli ihan uusi juttu. Smilla (ja Animonda Carny) on purkkimuodossa alkanut maistumaan persialaisille vasta oikeastaan tämän vuoden puolella.


Royal Canin Urinary Care -kuivaruoka 400 g
Concept for Life Sensitive Cats -kuivaruoka 400 g
Sanabelle No Grain with Poultry -kuivaruoka 400 g
IAMS Naturally Land & Sea -märkäruoka 4 x 85 g
Almo Nature Green Label Mini Food -kanaherkut 3 g
Almo Nature Green Label Mini Food -tonnikalaherkut 3 g
Smilla-märkäruoka, siipikarjanliha & siipikarjansydän 200 g
Cosma Snackies -kanaherkut 26 g
Cosma Thai -märkäruoka 2 x 85 g
Smilla-juustotahna 100 g

Tilailetteko zooplussasta ahkerasti?

2 kommenttia :

 1. Paljonko kissojen ja koirien paketit maksoivat? Hauska idea, just vaikka joululahjaksi karvakuonoille :)
  Zooplussasta en tilaa koska kiipeilypuutakaan ei tuotu kotiin vaikka näin piti olla. Kotona kyllä olin mutta postimies ajoi vaan ohi ja itse piti raahata se kivasti painava laatikko kotiin. Ostan bonusten perässä Kodin Terrasta, siellä on nykyään kaikki merkit mitä nuille syötän. Siirryin myös Compact Caren kissanhiekkaan ja sitäkin sieltä saa. Tankkaan ja käyn kaupoissa vain S-ketjun liikkeissä joten oli tosi kiva ylläri että Terra avasi oman lemmikkiosaston jossa on hyvät ruokamerkit kaikkea viljatonta ja laadukasta. Koiran ruoat ostan Oscarin tehtaalta, se kun on täällä. Mulla on tosin auto että pääsen nämä kaikki kaupat kiertelemään itse ;) jalan niitä ei hullukaan raahaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummatkin maksaa nyt saman verran eli 12€! Vissiin paketin sisällöt vähän muuttuneet. :) Ompa harmillista, että postipate ei tuonutkaan. Mulle kyllä kaikki tullu kotiovella kun valinnu sen 1€ maksavan kuljetuksen. Joskus valinnut sen toisen, että haen itse postista. Compact Care hiekka on kyllä älyttömän hyvä! Laadusta saa vähän maksaa, mutta sitoo hyvin hajuja ja paakkuntuu. Meilläkin sitä menee enimmäkseen! Extreme Classic taisi olla toinen. :) Prismasta tai lähikaupoista välillä haen alennuslihoja ja VauhtiRaksusta tilaan hiiret sekä muut pakasteet silloin kun mahdollisuus. :) Kaverin kanssa yleensä kimppatilaus.

   Voisin muuten tsekata sen spostin, oot varmaan vastannut. :D

   Poista