Aurinkoinen #BETTEBOX | Kesäkuu 2017


Moikka! Tuliko tämä kesäkuun boksi jotenkin tosi myöhässä? Tällä viikolla pystyin hakemaan sen vasta postista. Yllätys oli melkoinen, koska paketti oli ensinnäkin tosi painava. Sisältö on värikäs ja runsas! Tililtä kerkesi Bettebox veloittaa vielä heinäkuun tuotteet, mutta katkaisin tilauksen siihen. Paketit on olleet kyllä mieluisia, mutta jatkossa mietin tarkkaan milloin on hyvä aika hankkia uutta kosmetiikkaa testiin. Edellisiltä vuosilta olen kuitenkin oppinut sen, että kesän ja joulukuun boksit on aina olleet täynnä kaikkea mielenkiintoista. :)

+ Kenzon tuoksunäyte


Lumene | kynsilakka
Minulla on ollut pitkään tarkoituksena testata näitä geelimäisiä kynsilakkoja, jotka takaa pidemmän kestävyyden. Kesällä tämä kyseinen sävy on kyllä niin 5/5! 


+ Rela Tabs pakkaus

Iroha | kasvonaamio
Naamiossa oleva kaviaari tuoteselosteen mukaan parantaa ihon elastisuutta ja kollageenin muodostumista sekä hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Kirkastaa lisäksi ihon sävyä. Kasvonaamiota olisi tarkoitus pitää 15 minuutin ajan.


Dermosil | kasvovoide
Kosteuttaa kasvoja pitkäkestoisesti ja ainesosat vahvistavat ihon hyaluronihappo- sekä keramidituotantoa.  Tämä voide tulee hyötykäyttöön, koska kasvojen ihokerrokset on välillä liiankin kuivuneet ja olen miettinyt uuden rasvan ostamista.

Dove | suihkusaippua
Ei mikään boksin mielenkiintoisin tuote, mutta tulee käytettyä. En ehkä suosi tälläisiä tuotteita bettebokseissa, koska nämä tuntuu vievän vaan liikaa tilaa oikeasti kiinnostavilta asioilta.


Nivea | tuoksuvartalovoide
Aina kun muistan, niin tulee rasvailtua ihoa suihkun jälkeen. Tälle tulee siis joka tapauksessa käyttöä, mutta on silti jännä saada tälläisiä "tylsiä" päivittäistuotteita betteboksissa.

+ Panda lakritsipatukka


Piz Buin | aurinkosuojavoide
Tuttu tuote jo mahdollisesti viime vuodelta tai sitä edelliseltä. Samalta merkiltä saatiin silloin livboxin aikaan näitä minipurkkeja. Suojavoide, joka nopeuttaa luonnollista rusketusprosessia kiihdyttämällä ihon melaniinin tuotantoa. Tästä purkista riittääkin mahdollisesti yhteen auringonottokertaan. :D


Oliko mieluisia kesätuotteita?

4 kommenttia :

 1. Minusta oli ihan hyvä boksi vaik moni oli vissiin haukkunu
  Näköjään naamiot vaihteli mie sain erinlaisen kirjoitin itekki tänään postauksen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä ollu ihan semityytyväinen kaikkiin, mutta ei jokainen tuote aina miellytä. On kuitenkin paljon kokeiltavaa ollut eikä oo kaappiin menny pölyttymään. :D

   Poista
 2. Kynsilakka todellakin on herkullisen värinen ;) oli tää ihan kiva boxi. Doven suihkugeeli on jo käytössä. Niveaakin kokeilin ja yllättävän kiva! Mulla oli ruusun tuoksussa, Cherry olisi ollut myös kiva :) mulla oli naamiona 13 e arvoinen naamio mutta tuo Irohakin on hyvä. En huomannut mitään eroa mun naamiossa verrattuna halvempiin. Me saadaan muuten aina boxin eri versiot, varmaan siksi kun olen vähän sua vanhempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kerkesin jo testata myös sitä Niveaa ja ihan kiva tuoksu sekä silkkinen lopputulos. :) Naamio testaamatta, mutta ehkä sunnuntaina saan aikaseks rauhottua juhannuksen jäljiltä. :D Hei niinpä muuten onkin, että meillä aina hieman poikkeaa! Vois tarvittaessa joskus tehdä taas vaihtareita, jos haluu koittaa eri tuotetta mitä ei saanu. :)

   Poista