3 x highlighters | Jeffree Star Cosmetics


100% vegaaninen ja eläinkokeeton.

Hei! Jeffree Starin sivuilla oli jokin aika sitten puoleen hintaan kaikki highlighterit! Tilaisuus oli niin hyvä, että en malttanut olla hyödyntämättä sitä. Klikkasin 3 eri sävyä ostoskoriini lyhyen mietinnän jälkeen ja tein tilauksen. Minulle tuli vielä sähköpostiin varmistusviesti jossa piti kirjoittaa tiedot uudestaan, että tuotteet varmasti tulee perille. Odotin n. 1-2 viikkoa kunnes postissa tuli lappu, että joudun tekemään tulliselvityksen. Ilmoituksen tekeminen oli toisaalta aika helppoa ja säästin silti kokonaisuudessa, vaikka tulli-ilmoituksen jälkeen minulta veloitettiin n. 12€. Korostuspuuterien normaali hinta on n. 30€ ja silloin alennuksien aikaan sen 15€. 


Sävyinä vasemmalta oikealle on Siberian Gold, Peach Goddess ja Princess Cut. Ensimmäinen Siberian Gold on sellainen shampanjan kultainen sävy ja iholle kokeiltaessa hieman hiutalemainen. Ei niin kauniisti asettuva kuin muut sävyt, mutta sopii ehkä enemmän sellaisiin festivaalisiin tunnelmiin. Peach Goddess yllätti minut täysin, koska en normaalisti tykkää persikkaisen oranssista sävystä missään. Se antoi sellaista luonnollista lämmintä hehkua poskipäille joka on varsinkin kesäisin tosi hyvä lisäys meikkiin. Kolmas Princess Cut tulee olemaan varmaan eniten käytössä, koska se muistuttaa jo aiemmin ostamaani Ice Coldia, mutta vaaleanpunaisella vivahteella. Viileät sävyt sopivat enemmän talveen, mutta niillä saa tarvittaessa kunnon korostuksen vähän juhlavampaan meikkiin. Korostusväriä ei voi koskaan olla liikaa, koska kasvot näyttää aika tylsältä ilman sitä.


Aikaisemmin hankkimani Ice Cold on kaikkein pigmenttisin, kun sitä testaa iholle. Sitten tulee Peach Goddess, Princess Cut ja Siberian Gold. Eivät siis swatchatessa aiheuttaneet mitään wow -efektiä, joten nämä on enemmän "rakenneltavia" tuotteita. Toisaalta ihan hyvä ettei siveltimeenkään tartu älyttömiä määriä sitä sävyä, niin pystyy vähän ohjailemaan mihin kohti sitä laittaa. Kuuluisa sanonta on, että "highlightia ei voi koskaan olla liikaa", mutta ei se ole enää nättiä kun koko poski hohtaa. :D Minä pistän yleensä kulmaluulle, poskipäihin, nenän päähän ja amorinkaareen. Joskus myös ylijäämät kulmien yläpuolelle sekä silmien sisänurkkaan. Alemmassa kuvassa hieroin kunnolla sävyjä, että varmasti värit erottuvat katsojalle.


Ice Cold 
Princess Cut 
Peach Goddess 
Siberian Gold 

Mitä haluaisit kokeilla?

4 kommenttia :

 1. Ihania 😘 Ehdottomasti haluisin kokeilla tuota eniten hypetettyä Ice couldia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin tosi monipuolinen ja pigmenttisin kaikista! Tykkään kovasti. :)

   Poista
 2. Ovatpa upeita!! Mä en ole näihin ihastunut koska ovat aika kalliita enkä tarvii yhtään enempää highlightereita :) Jeffreen luomivärit ja huulipunat on kyllä kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä luomivärejä en oo testannu, mutta kaverilla odottais paletti mitä pääsen ehkä swatchailee. :D Huulilakat on niiiiiiin ihania ja varsinkin se kesäkokoelma! Siellä olis niin hyviä vaihtoehtoja. <3 Joku muistaakseni nimeltä Family Jewelry en ole ihan varma... :)

   Poista