Festarikesä #BETTEBOX | Heinäkuu 2017


Moro! Heinäkuun tuotepaketti yllätti iloisesti, koska kaikille tuotteille löytyy kyllä käyttöä. Erityisen paljon innoissani olin kasvosuihkeesta, kynsilakasta ja kahvikuorinnasta! Misellivesi sekä valkaiseva hammastahna on minulle ennestään tuttuja hankintoja. :) Boksissa tuli myös aika monta näytettä. Elokuun boksi on lupaillut yli 60€ arvosta tuotteita, mutta vielä en ole tilausta jatkanut. Betteboxin hinta nousi vähän aikaa sitten 16,90 -> 18,90€.

Lumene (Lähde) | kasvovesi
Jes! Juuri tälläisiä yllätyksiä haluan paketista tulevan. Raikastava ja kosteuttava kasvosuihke jota voi käyttää meikin päälle päivän aikana. Suositellaan myös käytettävän aamuin illoin ennen kasvovoidetta. Tällä viikolla testailen tätä vähän paremmin ja palailen asiaan blogin puolella.


Essence | kynsilakka
Kynsissä on edellisessä boksissa tullut sävy ja olin ihan tyytyväinen, että tässä paketissa tuli tummempi punainen testiin. Lupaa geelimäisen kiillon ja kestävyyden.


Herbina | deodorantti
Dödöjä ei voi koskaan olla liikaa. Tuoteselosteessa sanoo, että takaa 48 tunnin suojan.


Pepsodent | hammastahna
Valkaiseva hammastahna ja aika tavallinen tuote muiden seassa. Tälläisiä päivittäisiä tuotteita tietenkin tarvitsee, mutta en halua niiden tulevan betteboxeissa minkä idea on yllättää. 

Garnier | misellivesi
Tuttu puhdistusvesi mitä olen käyttänyt meikin poistossa aikaisemminkin. Tupottelen ainetta yleensä vanulappuun ja käyn sillä kasvot läpi. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu paremmalta, koska misellivesi kerää hyvin pois meikin jämät. 


Body boom | kahvikuorinta
Kuorinta on tarkoitettu vartalolle ja se sisältää tietysti kahvia sekä luonnollisia raaka-aineita. Sen olisi tarkoitus tehdä ihosta sileämpi ja taistella selluliittia vastaan. En ole aikaisemmin testaillut mitään kahvipohjaisia kuorintoja.


+ Garnier vartalovoide, L'anza shampoo- ja hoitoaine, Compeed rakkolaastari ja Narsisco R tuoksunäyte


Oliko tuttuja vai tuntemattomia tuotteita?

6 kommenttia :

 1. Mulla oli kanssa tuo Original kahvikuorinta mutta kynsilakka oli vihreänturkoosin värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sattui tuo punainen omalle kohdalle, koska sitä tulee todennäköisemmin käytettyä vihreiden sävyjen sijaan. :)

   Poista
 2. Oli kyllä ihana boksi :) 😍 Aikalailla samat suosikit täälläkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä mietiskellä jos tilais seuraavan. :)

   Poista
 3. Mieluinen oli ja en raski lopettaa ku saan viel siihen 13,90e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ootki ollu tosi pitkäaikainen tilaaja. :) Kätevää!

   Poista