Mitä tein heinäkuussa? | 3/4

17.7.


Minulle saapui tälläinen hätäsijoitus todella aikaisin aamusta. Oulun alueella oli suoritettu loukutus, koska kyseisellä paikalla alkoi olla kissapopulaation ainekset. Yhteensä 11 kissaa sai kuitenkin sijaiskodin ja ovat nyt PoPoPet ryn nimissä. Loukutuksen alettua en vielä tiennyt, että minkälaisen poppoon saan, mutta hihkuin innoista kun kuulin! Minulla ei ole aikaisemmin ollut kokonaan mustaa sijaiskotikissaa. Emon mukana tuli myös kolme noin 8 viikkoista pentua. Viime viikonloppuna puhuin Tuomolle, että haluaisin Potter-pentueen. Tarkistin kolmikon sukupuolet ja totesin, että kaksi poikaa ja tyttö. Vasemmalla on Ron, keskellä Harry ja oikealla Hermione. Emon nimeksi valikoitui Minerva (McGarmiwa) ja se on samannäköinen kuin mustat pennut kuvassa. :)

18.7.

* ja *
Muutaman kaverin kanssa järjestettiin peli- ja leffailta meidän kämpillä. Hankittiin Tuomon kanssa Crash Bandicoot pleikkari neloselle ja täytyy sanoa, että olen surkea siinä! Tämä kettupeli tuottaa kaikille jonkinlaisia nostalgian tunteita, mutta itse en sitä lapsena kuin korkeintaan kokeillut. Tykkäsin aina seurata, kun paras ystäväni pelasi Crashia ja Spyroa. Nyt on ollut siis opettelemista, kun en tajunnut alkuun pelin ideaakaan. Kaverit siinä selosti, että pitäisi löytää timantteja ja muuta sellaista. Vuoron perään kokeiltiin päästä kenttä läpi. :D Lopulta luovutettiin ja jatkettiin Magic Mike elokuvalla samalla kun myrsky pauhasi vasten ikkunaa.

19.7.

*
Keskiviikko meni ihan leppoisissa merkeissä. Oltiin sovittu, että lähdetään parin kaverin kanssa Finnkinoon katsomaan Wish Upon elokuva. Olin katsonut siitä aikaisemmin trailerin ja tarinassa ei sinällään ollut mitään uutta. Päähenkilö saa tehdä 7 toivomusta ja kaikista toiveista on maksettava "verinen hinta". Muistelen, että aikaisemmin olen katsonut samantyylisiä tarinoita. Täytyy silti sanoa, että alussa näkyneet elokuvamainokset oli paljon pelottavampia. En ollut tietoinen, että Annabellesta on tulossa toinen osa ja screenillä vilahteli myös joku kauhuelokuva missä on pelle. Tietyllä tavalla se on hullua, että pistää itsensä alttiiksi sellaiselle pelolle. Haluaisin siis nähdä ne, vaikka varmaan suurinpiirtein hyppisin penkissä ja katsoisin kohtauksia sormien läpi. :D 

20.7.

Siivosin ja järjestelin asunnon ennen Kainuusen lähtöä. Sovin Oulun puolella olevien tuttujen kanssa, että käyvät ruokkimassa sijaiskotikissoja. Sovittiin, että ollaan miehen kanssa vain pari yötä poissa. Alkuviikosta tulleet sijaiskotipennut tarvitsevat nimittäin kaiken tuen mitä kahdeksannen viikon kohdalla pystyvät vielä kehityksen kannalta saamaan. PokemonGo oli ilmoittanut myös, että lauantaina alkaa todella erityinen tapahtuma. Pelaajat tietää mistä puhun! Illemmasta lähdettiin ajelemaan vanhempien luokse ja omat kissat oli myös kyydissä.

21.7.


Meidän kaksi yhteistä ystävää, pariskunta, hulvaton kaksikko meni naimisiin. Oltiin seuraamassa seremoniaa kirkossa. Järjestelmäkamerani oli siellä lainassa, jotta kaksikon valat ikuistettiin videolle. Täytyy sanoa, että oli kaunis tapahtuma. Kaikille löytyy se oma tyyli tehdä yhdessäolosta "virallista" ja on ollut ilo olla todistamassa muiden tahtoa rakastaa toista. Kuten pappi sanoi "en ole täällä kysymässä rakastatteko toisianne, vaan tahdotteko rakastaa". Illalla kinkerit vielä jatkui toisaalla ja oli hauska ilta. Vieraita kohdeltiin hyvin, kun oli yllin kyllin ruokaa, juomaa ja live-musiikkia. :) Morsiamelle ja sulhaselle (sekä perheelle) oli aika ajoin tehtäviä ja muille osallistujille salatehtäviä. Todella mukava oli päästä pitkästä aikaa häihin, koska en ikäväkseni muista milloin viimeksi olisin moiseen tilaisuuteen ottanut osaa.

22.7.

Toivuttiin hiljalleen juhlimisesta ja syötiin kunnon ruoka. Äiti pyöräytti keittiössä aamupalaksi lohkoperunoita, halloumjuustoa, salaattia, patonkia ja perunasalaattia. Sopivasti täytettä mahalle, kun on juonut virkistäviä eilisen illan. :D Lähdettiin suhteellisen ajoissa takaisin Ouluun päin. Tuomo kävi hakemassa LähiPizzasta kotzonea, sillä oli tarkoitus lähteä vielä illaksi Pikisaareen. Siellä näkyi yllättävän paljon porukkaa ja eräs mies selosti mitä PoGon virallisessa tapahtumassa Chicagossa tapahtuu. Ilmeisesti kaikki yhteydet oli siellä tukossa ja ihmiset eivät päässeet peliin mukaan, vaikka olivat maksaneet pääsyliput. Ihmeteltiin kaverin kanssa, että mitä mahtaa seuraavien päivien aikana tapahtua koko maailmassa pelin lupauksien osalta.

23.7.


Aamulle en ollut uskoa silmiäni, kun aukaisin pelin. Legeendaariset Pokemonit Lugia ja Articuno oli tullut saleille! Sovittiin, että nähdään kaverin kanssa keskustan raideilla. Tuomo lähti mukaan ja käveltiin aina paikasta toiseen, kun pelaajat ilmoitti missä näitä uusia legendaarisia näkyy. Täytyy sanoa, että oli jalat aika hapoilla kun yritti mahdollisimman nopeasti kiirehtiä toiselle puolelle Oulua. Lähdettiin lopulta kotiin syömään, sillä illemmasta alkoi satamaan vettä ja miehellä alkoi tulla jo nälkä. Kehossa avautui aivan uudenlaisia kipukohtia, kun oli yhdelle päivälle niin paljon liikuntaa. :D Tulee ihan viime kesä mieleen, kun pelin takia talsin semmoiset 200 km ja talven pidin paussia koko touhusta. Nyt sitä sai taas uudenlaisen innostuksen jatkaa, koska vielä muutamia poksuja puuttuu!

Pelaako joku vielä Pokemonia?

2 kommenttia :

  1. Kaikkea kivaa olet tehnyt :) täällä miehen kanssa pelataan kans pokemonia. Itse oon vähän epäaktiivisempi mutta legendary raideilla on pitänyt käydä yrittämässä onnea. 15-20 hengen porukasta on aina vain 2 saanut kiinni noita uusia per raidi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo leguraidit ovat olleet kyllä hyvä lisä ja innostus peliin! Saa ihan älyttömästi hyviä itemejä, xpaa ja sitten vielä mahdollisuuden yrittää sitä Pokemonia. :) Nythän nuo uudetkin linnut on jo uutisoitu, että ilmestyvät Articunon jälkeen. Ei Articunokaan pelistä kokonaan lähde, mutta joksikin aikaa. Tarvii kyllä ison porukan aina kaatamiseen, mutta onneksi Oulussa on pelaajia!

      Poista