Rokahtavat synttärimeikit | 24v

So many times it happens too fast
You trade your passion for glory

Moro! Melko villit meikit tuli aamulla tehtyä, mutta välillä on kokeiltava jotain uutta! Pitkään pyörittelin ajatusta siitä, että miltä rajaukset näyttäisi niiden ollessa punaiset. Silmät ei ihan heti tottuneet ajatukseen, mutta lopputuloksen nähtyäni niistä tuli odotettua paremmat. Kaivelin pitkästä aikaa kaapista kynsikoristelaatikon ja sieltä löytyi kaikenlaisia glittereitä millä voisi leikkiä. Tyydyin pysymään samoissa sävyissä ja ripsiliiman avulla kiinnitin ne "kyyneliksi". Lopputuloksesta tuli tosi rokahtava ja minulle soi pakostakin päässä "Eye of the tiger" jota lauloin  saman päivän aikana varmaan sen 50 kertaa. 

Don't lose your grip on the dreams of the past
You must fight just to keep them alive
It's the eye of the tiger
It's the thrill of the fight
Rising up to the challenge of our rival

Kulmat: ABH dipbrow pomade sävyssä Ash brown
Silmät: UD Naked Basics luomiväripaletti,
Jeffree Star Designer blood, hilepurkki,
Eylure irtoripset, Maybelline ripsiväri
Huulet: Nyx Lingerie sävyssä Teddy

Ihan tsilli päivä oli kaikin puolin. Jammailin menemään ja oli virhe laittaa uusi mekko, kun tekee vielä ruokaa keittiön puolella... Onneksi ei kerinnyt tapahtua mitään peruuttamatonta, koska mekkoa on tarkoitus käyttää vielä huomenna. Oulun sään puolesta en voi sanoa vielä mitään, mutta toivottavasti huomenna alkaisi jo illasta olemaan selkeää. Sateisissa päivissä on omat hyvät puolensa silloin kun ei ole menoa minnekkään, mutta suunnitelmat liittyy tällä kertaa ulkoiluun. Naapurit kävivät tässä illan päälle lettukakkukahvilla ja huomenna näkisin ihania ystäviä! :)

And the last known survivor
Stalks his prey in the night
And he's watching us all with the eye of the tiger

Hyvää viikonloppua...
aurinkoista etenkin! 

4 kommenttia :

  1. Tosi kiva meikki :) Kivasti sopii myös hiuskoru kokonaisuuteen <3 Ostin itselleni kans muutamat ripset, mutta en oo vielä kovin hyvä laittaan. Lisäksi tarvis jonku hyvän liiman. Aika huonoi ne mitä tulloo mukana :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta paljon! <3 Eylure merkin mukana tulee hyviä Kiss -liimoja. Ne on itseasiassa parhaita mitä oon kokeillu. Muitaki merkkejä testannu, mutta ei pysy niin hyvin. Ripsinauhaa joutuu myös jonkin verran leikkelee et sopii omaan silmään. Mulla ei ikinä mee kokonaisena.

      Poista