Kasvattipentujen kuulumiset (+pääsiäiskuvat) | PoPoPet


Hei! Elsan pentujen lähdöstä on jo reippaasti aikaa, mutta minulta jäi aikoinaan julkaisematta nämä pääsiäiskuvat. Kyselin uusilta omistajilta kuulumisia, että miten arki on lähtenyt sujumaan. Olen myös silloin tällöin saanut kuvia pentujen kasvuvaiheesta. Täytyy sanoa, että pojat on keränneet reippaasti maskuliinisuutta. Sen huomasi siitä, että kaulan alue on laajentunut ja tassut suurentuneet. Tytötkään ei ole enää niin siroja hiirulaisia, vaan niistä on tullut ihan kissan näköisiä. :D Onneksi yksi jäi sukuun, niin pääsen aina äitillä käydessä hellimään kasvattipentua. Lähempänä vuoden ikää ajattelin vierailla myös muiden pentujen luona. Omistajat on toivottaneet tervetulleeksi, jos aikaisemmin iskee jo ikävä. :D Nala


Nalan omistajan tuumailuja:

"Nalan meille kotiutumista auttoi tuttujen sijaiskotikissojen ja hoitajan seura aluksi. Talon vanha herra Misu suhisi uudelle tulokkaalle pari päivää, mutta sitten alkoi pikkuhiljaa hyväksyä asian. Nyt nukutaan jo vierekkäin ja pestään toisiaan. Uudet omistajat on neitokainen hurmannut totaalisesti. Joka päivä pitää olla sylituokioita silittelylle ja pusuille. Ulkotarhaan pääsee päivittäin ihmettelemään pihan eläimiä. Ruuan odottelussa on vielä parantamisen varaa, mutta koko ajan opetellaan. Kaikki vieraatkin on kivoja Nalan mielestä ja ihanan ruskeat silmät hurmaa kävijät! :)"
Olaf (nykyinen Vihtori)


Olafin omistajan muisteluja:

"Kotiuduttuaan Vihtori riensi oitis tutkimaan uutta ympäristöään nenänpää väreillen ja häntä hieman kärjestä kippuralla. Talon entinen asukki Hilma seurasi sivusta varovaisen uteliaana pienen kollipojan rohkeita liikkeitä. Jaetun ruokailuhetken jälkeen kissat innostuivat jo hieman leikkimään ja saman päivän iltana todistin ensimmäistä yhteistä pesuhetkeä. Kesä on kulunut vauhdikkaasti Vihtorin kasvaessa ja jokaiseen päivään mahtuu yhä monenlaista kohellusta ja kommellusta. Milloin kiipeillään vaatekaapin ovien päällä, milloin sukelletaan roskapusiin ja milloin livahdetaan rappukäytävään. Pennun metkuja kaksivuotias Hilma yleensä seuraa sivusta, mutta villeihin leikkeihin ryhdytään yhdessä ja silloin saa matot ja muut kohdalle osuvat kyytiä! Illan tullen rauhoituttuaan Vihtori tulee muistamaan omistajaansa märin pusuin ja kovin hurinoin. Alkaapa aamu myös märällä pusulla ja pehmeällä tassulla naamallani kun on kissojen mielestä aika saada ruokaa. :)"
Sven (nykyinen Hermanni)


Svenin omistajan toteamuksia:

"Kun Hermanni saapui uuteen kotiin, se sähisi alkuun talossa jo olleelle Sibelius-kissalle. Ensimmäisen yön jälkeen edistystä oli kissojen välillä tullut ja toisena päivänä ne jo pesivät toisiaan ja leikkivät keskenään. Hermanni on todella seurallinen ja tykkää nukkua päivällä torkkupeiton alla talon isännän kanssa ja aamulla kun heräämme, se on heti vastassa makuuhuoneen ovella äänekkäästi maukuen. Hermannin maukuminen ei kuulosta ns. perinteiseltä, vaan ollaan todettu, että se kuulostaa lähinnä jostain dinosaurus-elokuvasta olevalta pieneltä dinosaurukselta. Hermannilla ja Sibeliuksella on tapana myös talon herättyä ottaa ns. aamuvillit eli juoksevat taloa edes takaisin jonkin aikaa. Iltaisin Hermanni rauhoittuu ja on monesti niin uninen, että nukkuu kieli ulkona ja välillä herätessään kieli jää ulos ja se näyttää vähän hassulta! :D"
Kiara (nykyinen Kerttu)


Kertun omistajan ajatuksia:


"Kerttu on sopeutunut uuteen kotiin odotettua paremmin. Pieni jaksaa tutkia paikkoja ja kuljetella tavaroita ympäriinsä jatkuvasti. Kerttu on tosi kova riehumaan, mutta hetken päästä jo hakeutumassa ihmisten kainaloon. Kerttu rakastaa nukkua mahdollisimman ahtaassa paikassa kaikkien lähellä. Aamuisin jos ruokaa ei ala näkyä, herättää pieni kiehnäämällä kasvoja vasten ja nuolemalla. :D Helmin kanssa tutustuessa meni muutama viikko, mutta siitä lähtien ovat olleet kuin parhaat kaverukset. :)"
Tiana


Tianan omistajan pohdintoja:

"Tiana on kotiutunut hienosti. Hänestä on kasvanut innokas ulkoilija, joka vaatii itsepäisesti pihalle joka päivä. Valjaisiin tottui nopeasti ja nykyään menee ulko-oven eteen odottamaan aina kun valjaat on puettu. :) Öisin Tiana tulee nukkumaan lähelle kasvoja. Joskus herään myös siihen kun pieni karvakaveri nukkuu selän päällä tai jalkojen välissä. :D Auroran kanssa leikit sujuu hyvin ja usein nukkuvat päikkärit nenät vastakkain sohvan selkänojalla. Tiana on kova kerjäämään herkkuja ja sinnikkäällä olemuksella usein saakin maistiaisen leivänpäälysestä. Raakaruoka maistuu edelleen ja juuri eilen hain lisää pakastimen täytettä sian sydämen muodossa. :) Ollaan tultu siihen lopputulokseen, että Tiana on horoskoopiltaan/ja/tai ammatiltaan ninja. :D"


2 kommenttia :